Hogyan lehetne a 70-es évek színvonalára visszahozni az egészségügyet?
# 2
Amíg nem próbáltuk ki, azt hittük, hogy nem lehet elvenni a polgárok nyugdíj-megtakarítását következmények nélkül, aztán mégis lehetett.
Az unortodoxia nem ismer határokat. :-D
Tessék felemelni a minimálbért 300€-ról mondjuk 700€-ra és adómentessé tenni.
lesz itt olyan 8%-os növekedés, hogy csak na.
és a multi sem fog ettől elmenni, mert neki most is ennyibe van egy munkavállaló.
"Amíg nem próbáltuk ki, azt hittük, hogy nem lehet elvenni a polgárok nyugdíj-megtakarítását következmények nélkül, aztán mégis lehetett.
Az unortodoxia nem ismer határokat. :-D "
ezt te még mindig elhiszed? bár a balos vakság nem ismer határokat itt az élő példa
# 14
Ez tény. Nem hit kérdése.
nem igazán értem a hozzászólásodat... :-)
Nem húzott le engem senki sem.
Mivel én nem hagytam, hogy ellopják a megtakarításomat, így az most is az egyéni számlámon pihen.
Azaz nem pihen, hanem dolgozik. 10-15%-os éves hozammal gyarapszik.
Az állami nyugdíjrendszerben mi lett a pénzeddel? Van egyéni számla? mennyi a hozam évente? ja, hogy nulla Forint?
Ez aztán lehúzás, valóban.
Te vagy a bizonyíték, hogy túlélhető az agyhalál. Egy valódi orvosi csoda! :-)
még te gúnyolódsz, közben elhiszel egy 15%os hozamot? ugyan miből van ekkora hozamod évi néhány %-os növekedés és ilyen alacsony alapkamat mellett?
a manyup jelentős részén államkötvényt vesz a biztosító, arra meg tök felesleges egyszer az államnak pénzt fizetni, egyszer meg neked egy tagságit
na itt húztak le kétszer
gratulálok te nagy előregondolkodó
ha állami nyugdíjad nem lesz, akkor valószínű a magánpénztáros megtakarításaid is pont annyit fognak érni, mint egy falhozvert ló****
# 18
ez a téma itt eléggé OFF, úgyh be is fejeztem.
az idő majd valakit igazol. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!