Akik most sírnak a migránsok miatt, azokkal mi lesz, ha Afrika elsivatagosodása miatt 10 milliók indulnak majd meg Európa felé?
Nem vagyok irigy.
Képzeld én még autóra sem vágyok.
Nem a nyomort kell exportálni.
Nem fogod fel,hogy a klímaváltozás okozta vándorlás nem olyan lesz,mint a mostani migránsválság.
Sokkal durvább.Az életükért fognak küzdeni az emberek.
Kínában már akkor szmog van,hogy bevezették a páros-páratlan rendszámú közlekedést.
azt hiszitek,hogy a világ csak abból áll,hogy megdolgoztatok érte.
Majd ha jönnek a környezeti katasztrófák,mondjátok annak is,az,hogy "de ti megdolgoztatok érte"
"Pedig a fél világot nem lehet befogadni, nem lehet segíteni úgy, hogy mindenkinek jó legyen, de ezt képtelenek vagytok felfogni!
"
Én nem mondtam,hogy be kell fogadni!
Arra kellene törekedni,hogy megtudjanak maradni ott,ahol vannak.
Kenheted a hajadra a pénzedet,meg a nemtom hány millás autódat,majd ha olyan vékony lesz az ózonréteg,hogy bőrrákban fogsz elpatkolni.
Hát igazából semmi érdemlegeset nem írtatok továbbra sem. Aztán honnét tudod, hogy miben fogok elpatkolni? :D
De ha már annyira megoldást akarnál nekik nyújtani akkor esetleg a népességrobbanási problémára megoldást keresni, hogy ne csináljanak annyi gyereket a kilátástalanságba. (Ja, de nem úgy, hogy pl. az alig 10 milliós magyarokkal "kompenzálnád" azt!)
Addig meg kár irigykednetek! :)
"Az a szép a klímaváltozásban, hogy nem fog Afrikára korlátozódni, könnyen előfordulhat hogy itt Európában is olyan meleg lesz, mint most a Közel-Keleten. Remélem a sok szélsőjobber nyomoréknak eszébe jutnak a mostani szavai, amikor kénytelenek lesznek észak felé menekülni, majd kerítéssel és aknazárral találják szembe magukat pl. Szibéria határán. Elvégre úgy a fair hogy ők is ugyanezt kapják mint amit most kívánnak másoknak."
Akkor pedig te is megsülsz széllibber nyomi. :)
Látod,nagyon érdekli őket.
Lepontoznak mindenkit.
A nagy erkölcsűek.
Náluk az az erkölcs,hogy nekik legyen meg a jólét,más meg pusztuljon el.
Csak a pénz számít nekik.
Azzal,hogy lepontozzátok azt,hogy
1.Be sem kell őket engedi
2.Tenni sem kell azért,hogy ott maradjanak és élni tudjanak
Aláírjátok,hogy fasiszták vagytok.
Ez a ti szegénységi bizonyítványotok.
"De ha már annyira megoldást akarnál nekik nyújtani akkor esetleg a népességrobbanási problémára megoldást keresni, hogy ne csináljanak annyi gyereket a kilátástalanságba. (Ja, de nem úgy, hogy pl. az alig 10 milliós magyarokkal "kompenzálnád" azt!)
Addig meg kár irigykednetek! :)
"
Mondtam már,én nem irigykedem rád,vagy rátok.
Én nem akarok mások bőrén luxusban élni,ahogy ti teszitek.
Az a szomorú,hogy ti elhiszitek,hogy azért éltek luxusban,mert megdolgoztatok érte.
Mások kizsákmányolása nem munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!