Nem érzik álságosnak a baloldaliak a (z illegális) migránsok melletti mostani kiállásukat?
agyatlan ostoba liberál-cigány a 'balosok' 80 százaléka.
Gyurcsány szavazóktól és DK pártiaktól mit vársz? Egy amőba értelmi szintjén mozognak.
Ezt írtad:
"a mostani menekültek előtt is voltak bőven olyanok, akiknek ugyanúgy szükségük lettek volna menedékre, mint a mostani az ISIS / Boko Haram / szegénység elől menekülőknek, sőt azok a népirtások, polgárháborúk sokkalta nagyobbak voltak, de azokat nem akarták észre venni, nem akarták befogadni"
Miközben az igazság az, hogy a balliberálisak azért nem foglalkoztak korábban a migránsokkal, mert Magyarország nem volt különösebben érintett benne. Ha korábban jöttek volna, a balliberálisak ugyanúgy azt mondták volna, hogy fogadjuk be őket.
De nézzük mást szemszögből. Ugye most azt írod, hogy vannak "menekültek", akik segítségre szorultak korábban is és segítségre szorulnak most is.
A magyarok többsége, tehát a nemballiberálisak miért nem akarnak segíteni rajtuk?
Dehogy érzik.
Annó meg rettegtek, hogy jönnek a románok mint a 23 millióan. :D
#4: Most már értem, hogy hármas válaszodban mit akartál mondani, csak mivel rosszul idéztél ezért nem értettem.
Amit mondasz, arra én is a 23 millió román - magyarral való riogatást tudom mondani, hogy anno lelkesen kampányoltak a hívek is a 23 millió román - magyar ellen, véresszájúan, most meg minden illegális határátlépőt beengednének teljesen ellenőrizetlenül. Ennek hátterében csak pártfanatizmust ill. Fidesz fóbiát látok, aszerint alakítják véleményüket, hogy mit mond a Fidesz, ami .... szánalmas.
# 7/7 Időpont ma 20:16
Az ugye azért megvan, hogy attól még, hogy valaki szavazott az MSZP-re nem feltétlenül ért egyet feri minden kijelentésével? Vagy ezt nehéz elképzelni?
Képzeld, nem értek egyet a kettős állampolgársággal EBBEN A FORMÁBAN(!), de már akkor is kinevettem a 23 millió románozást. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!