Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz izraeli testvérpártja...

A Fidesz izraeli testvérpártja a Likud azért izgul, hogy Magyarországon a választásokat a Jobbik nyeri, Izraelnek ez nem mindegy? Mi közük van hozzá?

Figyelt kérdés
A Likud izraeli kormánypárt Likudnik című honlapja úgy véli, hogy a Jobbik megnyerheti a választásokat. Az izraeli párt portálja mindezt abból az alkalomból írja, hogy a budapesti Parlament megszavazta a holokauszttagadás büntetésére vonatkozó törvényt. A cikkből az is kiderül, hogy Elie Wieselen kívül Bibi Netanjáhu miniszterelnöki hivatalának miniszterhelyettese is Budapesten járt a képviselők megdolgozására.
2010. márc. 23. 19:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

LEszögezem előre,hogy nem vagyok Fideszes mielőtt valaki nekem esne.Még nem is MSZP.

De azért ennek a kém dolognak vannak részei amik nem kerültek nyilvánosságra és nem kell ennyire túl lihegni a dolgot.Ha mindenki tudná,mikor mi fordul meg a légtérbe már pánik lenne legalább 10 év óta minden évben 5-6-szor.

Az meg hogy megírják mi történik....Hát jópár ország pislog a jelenlegi helyzeten.Mindenki utálkozik,fúr,lehúz,fikáz.Hát érdekes.....

2010. márc. 23. 22:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Látom, még egy hét után se válaszolt senki a kérdésre. A hírt nem olvastam, csak itt. Gondolom azért izgul a Likud a Jobbik miatt, mert nyíltan zsidógyűlölő párt, és aggódnak a magyarországi zsidók miatt. Mi magyarok is aggódunk, ha valamelyik környező országban magyarellenes párt nyeri (nyerte) a választásokat.
2010. márc. 31. 14:07
 13/13 anonim ***** válasza:

no igen!!!

a kerdest megforditva is fel lehet tenni!!

mi koze a magyaroknak ahhoz hogy egy-egy kornyezo orszagban ki-kik nyertek-nyernek a valasztasokon!!??

2013. jan. 29. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!