Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz csak azoknak adná a...

A fidesz csak azoknak adná a 10 milliót 3 gyerek vállalására, akik házasságban élnek. Ez nem a saját elveik ráerőltetése a népre?

Figyelt kérdés
Szerintem a házasság intézménye már teljesen elavult. Egyszerűen a legtöbb gyerek házasságon kívül születik, és a mai párok nem házasságban képzelik el az életüket. A fidesz még a múlt században rekedt úgy érzem... Azon belül is a 70-es, 80-as években. Utoljára ugyanis akkoriban volt divat nagy számban a házasság.

2015. dec. 19. 10:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem elavult a házasság, sok fiatal képzeli el házasságban az életét.
2015. dec. 19. 10:53
 2/12 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Én pont azt olvastam, hogy nem követelmény a házasság. Elég az élettársi kapcsolat is.
2015. dec. 19. 10:58
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Sosem értettem, hogy válhat valami elavulttá, ami ősidők óta felmerülő igény.

Mindigis létezett a házasság intézménye a bolygón mindenhol, most 10 év alatt mitől lett hirtelen elavult?!

2015. dec. 19. 10:59
 4/12 A kérdező kommentje:

#2 A mostani infók szerint igen is kötelező a házasságkötés.

#3 Nézd, az adatok azt bizonyítják, hogy nem házasodnak az emberek.

2015. dec. 19. 11:02
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Nem erőltetnek semmit, mivel nem kötelező felvenni a 10 milliót.

Nyilván ha neked ez akkora teher akkor nem házasodsz és nem veszed fel a pénzt se, ilyen egyszerű.

Másrészt egy hónapja voltunk bankban, az volt az egyik kérdés, hogy házasok vagyunk e?

Szal először nézz már szét a világban mielőtt hülyeségeket állítasz.

2015. dec. 19. 11:06
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 Így is lehet értelmezni, de gyakorlatilag az a helyzet, hogy aki nem házasságban él az le van kakkantva.
2015. dec. 19. 11:11
 7/12 szántóvető ***** válasza:
31%
több lesz a házasság de a szülők nem lesznek boldogabbak,nem fogják jobban szeretni egymást.talán több lesz a családon belüli erőszak és a testi-lelki terror hiszen nem lehet kilépni a házasságból mert annak komoly anyagi következményei lennének.a szándék nem rossz(szülessen több gyermek)csak túl sok hátulütője van.nyilván uniós forrásokból lesz rá keret,nem pedig a hazai gazdaság termeli ki ezt az összeget.(amiről a fidesz mélyen hallgat.)
2015. dec. 19. 11:32
 8/12 anonim ***** válasza:
55%
Belekötsz ám mindenbe te is kérdező. Ha nem tetszik nem kell igénybe venni aztán kész. Csinálj 3 gyereket ne házasodj vegyél fel hitelt 30 évre és maradj meg az elveidnél. Majd az értelmesebbek vesznek belőle lakást maguknak.
2015. dec. 19. 11:53
 9/12 anonim ***** válasza:
70%
A kérdésben foglalt állítás nem igaz. A gyermekeit egyedül nevelő szülőt is megilleti a támogatás. A terv szerint - mivel még nincs törvény, csak terv.
2015. dec. 19. 12:28
 10/12 anonim ***** válasza:
62%

Mondom hogy ostoba vagy.

Hitelfelvételnél eddig is számított hogy házas vagy e vagy sem, szal nem tudom mit kormányozol.

Másrészt eddig arról volt szó, hogy a házasság csak egy darab papír.

Akkor nem mindegy neked?

2015. dec. 19. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!