Akik szerint Magyarország rossz, azok mit szólnak Szomáliához, Indiához meg Kambodzsához? Ilyen mentalitással lehetne svéd színvonal itt, akkor is mindenki panaszkodna, mert nem olyan jó, mint a norvég szint.
Az aztán nem fogja előre vinni az országot, hogy azzal vigasztaljuk magunkat, hogy sok országban ennél is szarabba!Most ebbe szerinted bele kéne nyugodni és ölbe tett kézzel ücsörögni a kakiban?
Engem nem az érdekel elsősorban, hogy mi van Szomáliában, mert nem szomáliai vagyok.Magyarországon élek így az érdekel, itt mi van.És nem jó, ami itt van, akkor sem, ha neked tetszik.
"Szomáliához, Indiához meg Kambodzsához?"-közük nincs európához,pláne nem az eu-hoz.
szerinted Magyarország jó?veszel egy autót aminek az éves biztosítása+a casco elviszi 1 havi fizetésedet,de akkor még nem tankoltál,nem szervizeltetted a kocsit,nem vitted műszakira.okosteló nettel(plusz esetleg tv-havidíj)ugyanez,tehát már 2 havi fizud odavan.a sor folytatható de nincs kedvem mert felidegesítem magam.cáfolj meg ha tudsz kérdező.ez lenne a jóléti társadalom 2015-ben?
Normális értékrendű ember azt nézi, hogyan lehetne jobb, nem pedig azt, hogy milyen jó, mert már nem élünk barlangban.
Ennyi erővel fejlődjünk vissza az ezer évvel ezelőtti állapotokba és örüljünk neki, hogy már nem az őskorban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!