Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Kovács Ákos és...

Mit gondoltok Kovács Ákos és Kövér László családos nézeteiről, hogy mi a nők dolga?

Figyelt kérdés

[link]

Ákos: A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak - én így érzem.

Riporter: Nem az a dolguk? Mi a dolguk a nőknek?

Á: Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk, valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni. Anyának lenni.

R: A kettő kizárja egymást?

Á: Nagyon úgy tűnik, igen. Hogy leszel anya, hogy töltesz a gyerekeiddel elég időt, hogyha vezető állású nem tudom ki vagy, nem tom hány forintért.

"Kövér László szerint nem akarjuk ezeket.: "gender őrület", "Soros-félék nyitott társadalma", "Mannón Európája keresztény Európa helyett", "multikulti". "politikailag korrekt véleménydiktatúra", "Kádár-rendszer gazemberségei új kiadásban." Kövér ezek helyett "szabad levegőt" szeretne: ahol a férfiak férfiak lehetnek és a nők legszebb hivatása, hogy "unokákat szüljenek nekünk."

2015. dec. 18. 09:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%
én nő vagyok és életemben a munkahelyeimen, mindig a női munkatársaimmal volt a probléma, többet hisztiznek, variálnak, féltékenykednek mint a férfi munkatársaim(kivéve a nőies személyiséggel megáldott férfiak), kolleginánál mindig meg kellett gondolnom mit válaszolok, mert ha olyat ami nem tetszik neki, akkor hátba támadós sunyi módszerrel reagált míg a férfi munkatársaim legalább szemből támadnak és nem arról pletyiznek, hogy a kollégája biztos azért nézett úgy rá ahogy, mert... Igen a nők is lehetnek jó vezetők, de azok többnyire inkább férfiasabb személyiségüek, mint más nő társaik. Az orbán-merkel verziót meg hagyjuk az inkább röhejes variálás, Kövér ostoba kijelentése csak elindított egy hullámot, minden ami utána jött már csak áskálódás és variálás:D
2015. dec. 18. 10:46
 12/29 anonim ***** válasza:
29%

aki ismeri az egész sztorit (az itt jelen lévőkről ezt nem mondhatnám el) azok tudják, hogy a T-com vitte át az egészet a politikába.

csupán csak azért, mert egy ismert magyar személyiség olyat állított, hogy a mai világban a nők egyre inkább a karrier felé kacsingatnak, mintsem a gyerek vállalás és nevelés felé, és ez így nem jó, mert hosszú távon az egész magyar, és világi társadalom megsínyli majd.

mielőtt jönnének a feminista liberálisok, nem, nem védem Ákost, életemben nem hallgattam a zenéit, csak undorító amit a baloldali média művel, és az is ahogy az agy mosott emberkék ezt mély levegővel be is szívják.

csak azért felbontani a szerződést egy magánszeméllyel, mert nem egyezik a liberális T-com nézeteivel, mi ez ha ne megkülönböztetés?

és pont egy olyan német erősen liberális teszi mindezt?

mikor tudomásom szerint a liberalizmus a szabad vélemény nyilvánítás és emberi egyenlőség mellett pártól.

szóval rúgtak maguknak egy öngólt.

vicces, milyen könnyen lehet egyes embereket befolyásolni a média által :)

2015. dec. 18. 10:56
 13/29 anonim ***** válasza:
58%
13 azért engem jobban zavar, hogy két magánszemély felbontja egymással a szerződését, és ebbe a magyar állam is belefolyik és felmondja a szerződését az egyik féllel, mert a kis mutyi barátjuk érintett az ügyben, na az ilyesmi 89 előtt volt divat, úgyhogy a mai jobboldali kormányunk igencsak inspirálódik a régi szoci időkből.
2015. dec. 18. 11:01
 14/29 anonim ***** válasza:
57%

# 13/13 Időpont ma 10:56

"aki ismeri az egész sztorit (az itt jelen lévőkről ezt nem mondhatnám el) azok tudják, hogy a T-com vitte át az egészet a politikába."

Akik ismerik az egész sztorit azok tudják, hogy a kormány vitte el az egészet a politikába, már csak azért is, mert Kövér Laca szólalt meg ismét égbekiáltó ökörséget.

"csupán csak azért, mert egy ismert magyar személyiség olyat állított, hogy a mai világban a nők egyre inkább a karrier felé kacsingatnak, mintsem a gyerek vállalás és nevelés felé, és ez így nem jó, mert hosszú távon az egész magyar, és világi társadalom megsínyli majd."

Csak éppen nem ezt állította.

"csak azért felbontani a szerződést egy magánszeméllyel, mert nem egyezik a liberális T-com nézeteivel, mi ez ha ne megkülönböztetés?"

Ha én cégigazgató vagyok, és támogatom a pirézeket, és a cégem reklámarca a pirézek ellen szólal fel (ami nem azt jelenti, hogy negatívakat mond róluk!), akkor biza qrvagyorsan nem lesz többé a cégem reklámarca. Ez így működik.

Igen, Ákos azt mond amit akar, ott ahol akarja. Mondhassa is. De arra miért is kötelezhető a T-Csoport, hogy fizessen is neki érte? Ez a két dolog nem összekeverendő.

2015. dec. 18. 11:04
 15/29 anonim ***** válasza:
35%

4 es... ha ilyen a normális házasság, én őszintén örülök, hogy az enyém nem normális.

meg hogy mondjuk apám nem volt ilyen barom mint ez a pali. Aki csak a 3. gyerek után vette el a feleségét, de keresztényi értékrendről papol...

2015. dec. 18. 11:12
 16/29 anonim ***** válasza:
71%

5ös azért , mert te 40es nőket látsz a nögyògyászaton nem feltétlen első gyerekes anyukák. Én is oda járok jelenlegi terhességemmel és akikkel beszélgettem egyiknek se első.

Mellesleg nagyrészt az értelmes pár hiánya miatt tolódik ki a szülés aminek elnyomásához a munkába menekülnek inkább a nők...lássunk kicsit tovább az orrunknál..az apa bármikor leléphet, egy nő kizárólag magának szül és akkor szüljön ha egyedül is el tudja látni, mert bármi megtörténhet. Nem feltétlen szétmenés, akár baleset is.

2015. dec. 18. 11:23
 17/29 anonim ***** válasza:
30%
A nő feladata a család összetartása, a gyerekekkel való törődés. Minden más feladat, ami ettől elvonja, károsan hat a gyerekeire, családjára, ezáltal a társadalomra. Dolgozhat mellette, de probléma, ha az az említettek rovására megy.
2015. dec. 18. 13:06
 18/29 anonim ***** válasza:
13%
Ezt a feladatot elláthatja férfi is, de tapasztalataim szerint igen csak homokosnak kell lennie ehez. A férfi erre alkalmatlan.
2015. dec. 18. 13:09
 19/29 ceri ***** válasza:
36%

A szabad véleménynyílvánítás csak a liberálisok joga. A liberósok a legálnokabb népség. Ez az eset is ezt bizonyítja. Ez a 2 szereplő elmondta a véleményét. Nem bántott vele senkit, nem akarja ezt senkire rákényszeríteni. De úgy látszik egyesek nem tűrnek el más véleményt a sajátjukon kívül. No ezek a liberósok. Nekik csak a rabszolga a jó ember, a plázaidióta fogyasztó. Majd ők kiválasztják előbb, hogy kell-e nekik az az ember valamilyen feladatra -ha nem akkor szüljön, legyen otthon, esetleg nyomorogjon szabadon. Onnantól le vannak ...... -öngondoskodjanak.

A nők dolga az, hogy szüljenek -persze csak ha nem akarunk kihalni, és átadni a terepet egy nálunk még radikálisabb nézeteket valló iszlamista bevándorlóknak. (Na azok majd helyre teszik ezeket a liberós bugrisokat.- kívánom is nekik, mert van aki csak az erőszakból ért.) De konkrétan Julika, Marika, Noémi majd eldönti, hogy neki konkrétan abban az élethelyzetben amibe van mi a dolga. Majd konkrétan mindenki saját maga eldönti. Ettől függetlenül a férfiak nem fognak szülni. Mert egyenjogúak vagyunk, de nem egyenlőek -hacsak ezek a nagyon agyas, nagyon liberósok ki nem iktatják a nemiséget az emberből. Bár igaz, hogy szándékaik szerint minden aljasságra képesek, de egyenlőre még ez nem sikerült nekik fizikai szinten. Tudati szinten viszont már elég nagy sikereket elértek. Melegszik a helyzet. :)

2015. dec. 18. 13:17
 20/29 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem Magyarországon marha nagy divat lett belepofázni a MÁSIK ember dolgába.

Az anyaság és a karrier pedig nem zárja ki egymást. Apja is van annak a kölyöknek. Kettes csinálták. Ott, a Trabant hátsó ülésén.

2015. dec. 18. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!