Kormánynak mi a sz*r köze van ahhoz, hogy tőle elviekben két független fél szerződést bontott, nincs más dolguk amivel foglalkozni kéne?
Most ha például én felbontom az internetszerződésemet a szolgáltatónál, akkor engem is megbüntet a kormány, hogy alkotmányellenes, vagy mi a tököm folyik ebben az országban?
Az évszázad vicce a fidesz kormány(nem nem vagyok se ballibsi, se jobbikos se semmi). Szánalmas, gyerekes viselkedés. Én nem akarom az adómmal támogatni ezt a kormányt, mert vicc amit művelnek... Azt hiszem ideje nyugatabbra költöznöm, mert ilyen szar kormánya még sose volt az országnak, és nem is lesz az elkövetkezendő 100000 évben.
"Áki ugyanis nem kötelez senkit semmire. Vagy igen? Lemaradtam valamiről?"
Le.
Ákikád haverjai ott ülnek a kormány élén és hónapról-hónapra jobban kiépítik a diktatúrájukat.
"Ameddig egy szuverén nő eldöntheti milyen életet akar magának, addig Ákos is, hogy szerinte mi lenne a helyes, Áki ugyanis nem kötelez senkit semmire."
Ezzel le is írtad a lényeget. A Telekomot se kötelezheti senki, hogy kit akar szponzorálni, és annak adja a pénzét akinek akarja. Egyik szavad üti a másikat, mert ész az nem sok szorult beléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!