Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kormánynak mi a sz*r köze van...

Kormánynak mi a sz*r köze van ahhoz, hogy tőle elviekben két független fél szerződést bontott, nincs más dolguk amivel foglalkozni kéne?

Figyelt kérdés

Most ha például én felbontom az internetszerződésemet a szolgáltatónál, akkor engem is megbüntet a kormány, hogy alkotmányellenes, vagy mi a tököm folyik ebben az országban?

Az évszázad vicce a fidesz kormány(nem nem vagyok se ballibsi, se jobbikos se semmi). Szánalmas, gyerekes viselkedés. Én nem akarom az adómmal támogatni ezt a kormányt, mert vicc amit művelnek... Azt hiszem ideje nyugatabbra költöznöm, mert ilyen szar kormánya még sose volt az országnak, és nem is lesz az elkövetkezendő 100000 évben.

#miaszarfolyikitt
2015. dec. 17. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Áki ugyanis nem kötelez senkit semmire. Vagy igen? Lemaradtam valamiről?"

Le.

Ákikád haverjai ott ülnek a kormány élén és hónapról-hónapra jobban kiépítik a diktatúrájukat.

2015. dec. 18. 07:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Hagyjátok a kis posztkomcsi, 49%-os kisembert. Vagy troll (de annak szar, mert csak a híd alatt élést tanulta meg), vagy tényleg elvakult, és nem látja, hogy a véleményterror az ő oldalukon van. :-D
2015. dec. 18. 08:05
 13/15 anonim ***** válasza:
Szánalmas egy ország: senki sem azzal foglalkozik, ami a feladata lenne, illetve mindenki abba üti az orrát, amihez semmi köze!
2015. dec. 18. 09:31
 14/15 A kérdező kommentje:

"Ameddig egy szuverén nő eldöntheti milyen életet akar magának, addig Ákos is, hogy szerinte mi lenne a helyes, Áki ugyanis nem kötelez senkit semmire."

Ezzel le is írtad a lényeget. A Telekomot se kötelezheti senki, hogy kit akar szponzorálni, és annak adja a pénzét akinek akarja. Egyik szavad üti a másikat, mert ész az nem sok szorult beléd.

2015. dec. 18. 13:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Ákos szabadon eldönti, hogy mit beszél a TV-ben, a telekom is eldőnti, hogy kit akar szponzorálni, és az állam is eldönti szabadon, hogy kivel köt szerződést :) Mindenki kiteljesedett, ezzel semmi probléma nincs
2017. dec. 28. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!