Kormánynak mi a sz*r köze van ahhoz, hogy tőle elviekben két független fél szerződést bontott, nincs más dolguk amivel foglalkozni kéne?
Most ha például én felbontom az internetszerződésemet a szolgáltatónál, akkor engem is megbüntet a kormány, hogy alkotmányellenes, vagy mi a tököm folyik ebben az országban?
Az évszázad vicce a fidesz kormány(nem nem vagyok se ballibsi, se jobbikos se semmi). Szánalmas, gyerekes viselkedés. Én nem akarom az adómmal támogatni ezt a kormányt, mert vicc amit művelnek... Azt hiszem ideje nyugatabbra költöznöm, mert ilyen szar kormánya még sose volt az országnak, és nem is lesz az elkövetkezendő 100000 évben.
Itt nem a kormány el dönti el a dolgokat hanem nép.
Az arab betelepítés nem kötelező.
viszont ezek milliárdokat loptak el, az elmúlt 25 év kormányai, és ebben a fidesz is benne volt. Minden ki fog derülni.
Ott apukám, hogy a mondanivalójának semmi más jelentése nem volt, mint, hogy a társadalmunknak ártanak a mostanában divatos karrierista női ideálok.
Főleg, hogy a femináci ideológia csak addig él amíg "nem kell felcipelni egy szekrényt a negyedikre".
Miért csak a menedzsmentbe akarnak több nőt, betonozni miért nem? Egy nő nem keverné olyan jól a maltert?
Sokan hibáztak ebben a történetben, és aki ezt nem ismeri el igazándiból még árt is a nők jogainak, mert a fent említett feminácik közé áll be.
#8 Miért is addig él a femináci ideológia, amíg nem kell egy szekrényt felvinni az emeletre? A 60 kilós páwagyerek majd felviszi? A tüdőbeteg dohányos pasi felviszi? A kőgazdag, de amúgy egészséges, életerős pasi felviszi? Francokat. Aki nem tudja felvinni a szekrényt, az felviteti. Aki nem akarja felvinni a szekrényt, szintén. Azt, hogy ki mit bír fizikailag, azt a test korlátai döntik el, a nők nem tehetnek arról, hogy esetleg ilyen téren hátrányban vannak fizikai szempontból. Azt, hogy gyereket csak nő szülhet, azt a biológia döntötte el, és jelenleg nem lehet vele sokat kezdeni. Azt viszont, hogy az ember hogyan akar élni, kivel, és hogy akar-e gyereket és ha igen, mikor, kitől, mennyit, azt az egyén dönti el. Ehhez pedig szuverén joga van nőnek, férfinak egyaránt.
Ne keverjük ide a feminácizmust, van annak épp elég hülyesége, hogy csemegézhessen belőle mindenki kedvére. Viszont a 21. században igenis legyen joga egy nőnek úgy élnie a saját életét, ahogyan ő szeretné, és ahogyan ő képes rá, és ne egy asztal mögött ülő majom diktáljon neki úgy, hogy lövése sincs mások életéről.
Azért írtam oda a fizikai munkás hasonlatot is.
Addig működik a feminizmus, amíg előnyük származik belőle.
Egy nőt nem ütünk meg, amíg egy férfit igen? Ezért miért nem kardoskodnak?
A feminizmus gyakorlatilag ezt provokálja ki.
Ameddig egy szuverén nő eldöntheti milyen életet akar magának, addig Ákos is, hogy szerinte mi lenne a helyes, Áki ugyanis nem kötelez senkit semmire. Vagy igen? Lemaradtam valamiről?
Ellenkező esetben szélső liberális véleményterror van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!