Nem veszitek észere, hogy ez az Ákos vs Telekom ügy csak egy hatalmas műbalhé?
Amit a Fidesz szándékosan gerjeszt azért, hogy eltereljék a valós problémákról a figyelmet??
És sajnos úgy látom, hogy az ellenzéki média örömmel asszisztál hozzá.
Közben egy szó sincs már Habony ibizai szipogásáról, arról, hogy Matolcsy már nyíltan beszél arról, hogy bizony a Budapest Bank és az MKB privatizálva lesz, mert "az állam rossz banktulajdonos" (felkészül M.Lőric mangalicatelep tulajdonos), hogy a nemzet gázszerelője százmilliókért vett tegnap is állami földeket, egyedüli indulóként, gyanúsan alacsony kikiáltási áron, hogy Lsimon asszonykája harmadáron vett szintén állami földet, hogy azért Csányi elvtárs által bérelt földek valahogy csak kimaradtak az árverésekből, hogy naponta tucatjával mondanak fel orvosok és komplett osztályok működése válik lehetetlenné, hogy rákos betegeknek hónapokat kell várni egy ct vizsgálatra, hogy Rogán Pasa parki szomszédjának véletlenül már megint leesett egy párszázmilliós megbízás, hogy Andy Vajna állami pénzből vette meg a Tv2-t (értsd én és ti fizetjük neki)...Soroljam még?
És akkor mi Kovács Ákoskával, a Fidesz csöcsein felhízlalt "előadóművésszel" foglalkozunk és hogy ő mit mondott egy mérhetetlen nézettségű csatornán.
17:
"1000 meg 1 olyan is van, amire konkrét bizonyíték is létezik, sőt Uniós eljárás indult ellene stb. miért nem ezeket hoztad fel?"
Mi vagyok én, gépírónő, hogy órákig írjak??:))
# 21/23 Időpont ma 16:03
Tudod jól, hogy tények nem fognak kiderülni, mert fogják ezek egymás seggét. Ettől még nem bűn, ha magadban feljegyzed, hogy a fidesz lop-csal-hazudik, és nem szavazol rá.
19: igen, én is úgy gondoltam, hogy első "civil".
Mármint, aki konkrétan nincs benne a politikában. Legalábbis látható módon nincs.
De most nagyon kíváncsi lettem, hogy konkrétan miben is van benne, hogy ennyire fontos.
#14: "Te láttad a szerződést? Vagy te sem láttad, hanem csak a baloldali média a szádba adta, hogy Andy Vajnának pénzt adott a kormány?? Láttál rá bármi bizonyítékot? Nem tudok cáfolni valamit, ami nincs is.. -.-"
Miért kinek adta? Andy Vajna bejelentett megvette a TV2-t. Aztán elismerték hogy az Eximbank adta ami mint nyílt titok állami bank. És nem 20 milliót adott neki hanem milliárdokat!
Arról nem beszélve Andy Vanja "filmipar megújításáért felelős kormánybiztos" tehát kormány tagja.
Sőt... 5 kaszinója van. És érdekes módon nem kell a NAV-hoz bekötnie a játékgépeket se semmit. Bezzeg a lángososnak a pénztárgépet igen!
23: Majd ha a kérdésben kommentárjában felsoroltakat tudod tételesen, konkrétan cáfolni, akkor beszélgetünk, jó kicsi narancs?:)
Na jó, egy bónusz kérdés: azt tudod, hogy ahol Lsimon(né) földet vett, ott milyen ha-onkénti árak vannak amúgy?
30: Milyen szignálok?
Az üzleti összefonódás inkább Ákosnak lehet fontos, neki jövedelmező.
De miért ilyen fontos Ákos a Fidesznek?
ma 16:14
Mégegyszer leírom, nem tudom felfogtad-e, de nem vádakat kell cáfolni, hanem a gyanúsítgatást igazolni! Ha a vádakat kéne cáfolni, akkor óránként tudok csinálni bármelyik párnak a tagja ellen közel 30 gyanúsnak tűnő koholmányt, majd cáfolgathatnád életed végéig, mert kitalálni valami marhaságot mindig könnyebb, mint beigazolni valamit! Nem nekem kell cáfolnom, neked kéne bizonyítanod.. Ezért süllyed a baloldal hajója, mert ahelyett, hogy tényfeltáró újságírást csinálnának, utána néznének szakértők bevonásával stb, ahelyett koholják a sok szarságot, és csak a demagóg idiótáknak jön be ez a hülyeség, az értelmes gondolkozó ember, akinek tényre lenne szüksége, azoknál pont az ellentkezőjét érik el, mint amit kéne..
"de nem vádakat kell cáfolni, hanem a gyanúsítgatást igazolni! "
Kicsim, nem vagy tisztában bizonyos szavak jelentésével. A kérdésben nincs "gyanúsítgatás". Ott tények vannak leírva. A tényeket pedig, ha van ellenérved, meg lehet cáfolni.
Hát neked ezek szerint nincs...
Amúgy meg nem tudom kinek célzod ezt az állandó baloldalazást, de ha nekem, akkor nagyon hideg.
kérdező egy tipikus buta balos birka vagy...
mit szeretnél? kicsit gyűlölködni, hogy meglegyen a napi epe adagod? soha a büdös életben nem lennél semmiféle kompromisszumos véget veti semmilyen kormánypárti véleménnyel kapcsolatos vitában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!