Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem veszitek észere, hogy ez...

Nem veszitek észere, hogy ez az Ákos vs Telekom ügy csak egy hatalmas műbalhé?

Figyelt kérdés

Amit a Fidesz szándékosan gerjeszt azért, hogy eltereljék a valós problémákról a figyelmet??

És sajnos úgy látom, hogy az ellenzéki média örömmel asszisztál hozzá.

Közben egy szó sincs már Habony ibizai szipogásáról, arról, hogy Matolcsy már nyíltan beszél arról, hogy bizony a Budapest Bank és az MKB privatizálva lesz, mert "az állam rossz banktulajdonos" (felkészül M.Lőric mangalicatelep tulajdonos), hogy a nemzet gázszerelője százmilliókért vett tegnap is állami földeket, egyedüli indulóként, gyanúsan alacsony kikiáltási áron, hogy Lsimon asszonykája harmadáron vett szintén állami földet, hogy azért Csányi elvtárs által bérelt földek valahogy csak kimaradtak az árverésekből, hogy naponta tucatjával mondanak fel orvosok és komplett osztályok működése válik lehetetlenné, hogy rákos betegeknek hónapokat kell várni egy ct vizsgálatra, hogy Rogán Pasa parki szomszédjának véletlenül már megint leesett egy párszázmilliós megbízás, hogy Andy Vajna állami pénzből vette meg a Tv2-t (értsd én és ti fizetjük neki)...Soroljam még?

És akkor mi Kovács Ákoskával, a Fidesz csöcsein felhízlalt "előadóművésszel" foglalkozunk és hogy ő mit mondott egy mérhetetlen nézettségű csatornán.

2015. dec. 17. 15:33
1 2 3 4 5
 11/50 A kérdező kommentje:

6: "Én is utálom a Fideszt"

Jujj, ezt nem kellett volna...mit fogsz te ezért kapni a pártközpontba...

2015. dec. 17. 15:54
 12/50 anonim ***** válasza:
44%

Nem műbalhé, ez valóban elég balhés. Szerintem ilyen még nem volt, hogy ennyire nyíltan kiálltak volna valaki mellett. Sőt, konkrét intézkedésekre utasítják a minisztériumokat. Most gondolkodtam el, hogy vajon ki is lehet ez az Ákos és mit tett le az asztalra. Mármint a Fidesz asztalára.

Egyébként a Telekomot én szívből utálom, a legborzalmasabb cég, akivel valaha kapcsolatban voltam, csak nálunk nincs más vezetékes telefon lehetőség, csak kábeles, de azoknak meg ugye korlátozott a működésük. Szóval kényszerhelyzet. De bárcsak én is szerződést bonthatnék velük :)

2015. dec. 17. 15:55
 13/50 anonim ***** válasza:
Nem lehetne továbblépni?
2015. dec. 17. 15:56
 14/50 A kérdező kommentje:
Jujj de ciki: [link]
2015. dec. 17. 15:57
 15/50 anonim ***** válasza:
27%

# 14/14 Időpont ma 15:56

Jajj, ne mondd már, hogy a legkisebb mértékben sem gyanúsak neked ezek a szerződések. Biztos véletlen, hogy endi adómentességet élvez az országban, endi kapja a kaszinójogokat, endit nem ellenőrzi a NAV, ellenőrizheti saját magát, pont véletlenül azóta nem nyer Simicska semmit amióta nevén nevezte vityát... Tényleg nem konganak benned a vészharagok? Ez mind véletlen lenne?

2015. dec. 17. 15:59
 16/50 anonim ***** válasza:

15: Akkor úgy látszik, nem csak nekem problémám, hogy nincs más vezetékes telefont biztosító cég :D

Mobilok már ezer éve máshol vannak. Bárcsak a Vodafone-nak is lenne vezetékes telefon szogáltatása . . .

2015. dec. 17. 16:00
 17/50 A kérdező kommentje:

12: Az egész Fidesz kormányzást végigkisérte, hogy kiállnak a zűrösebbnél zűrösebb ügyek és személyek mellett. Most lehetne sorolni, de elég csak a legutolsót (?) nézni: Farkas Flóri már jobban bűzlik, mint egy dögkút a 40 fokban, de Orbán mégsem engedi el a kezét, mert tudja, hogy ott van az akár választásokat eldöntő cigány szavazótábor.

De az igaz, hogy Ákos az első "civil".

2015. dec. 17. 16:02
 18/50 anonim ***** válasza:
Az Ákos-féle bohócokat pont azért tartja a kormány mert a kormány által mesterségesen generált népszerűségük bármikor beáldozható egy kis figyelemelterelés céljából. Most is ez történt. Minden napra jutott két mutyi jött a hájas meg mákos aztán egyből arról beszél mindenki. Ha legközelebb megint a mutyiktól zeng a sajtó majd Lütyő kitalálja hogy aki 25 éves koráig nem szül azt csoportosan meg kell erőszakolni Vágási Feri meg majd bólogat hozzá, aztán akkor megint nagy balhé lesz. Ez a fityesznél már csak így megy.
2015. dec. 17. 16:03
 19/50 anonim ***** válasza:

"Jajj, ne mondd már, hogy a legkisebb mértékben sem gyanúsak neked ezek a szerződések."

Hogy a p..sába ne lenne gyanús? De ha van 2000 olyan ügy, amiben biztos vagyok, hogy a Fidesz mutyizott hatalmasat, akkor nem az alapján fogom megítélni, mert szerintem valami gyanús.. Én a tényekben hiszek, nem a gyanúsítgatásban..

2015. dec. 17. 16:03
 20/50 A kérdező kommentje:
14: Bevetted már a mai adag Frontint??
2015. dec. 17. 16:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!