Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is pitiáner húzás...

Szerintetek is pitiáner húzás volt a kormány részéről, hogy végül felmondta a Telekommal kötött szerződésüket Kovács Ákos kapcsán?

Figyelt kérdés

Valószínűleg tovább fognak menni és ellehetetlenítik a Telekomot Magyarországon. Épülget a diktatúra?!

[link]

2015. dec. 17. 14:00
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Hogy a szülés a nő dolga,azt eddig sem vitatta szerintem senki,lévén,hogy csak ők tudnak szülni.A szórenden viszont kár vitázni,mert Ákos sem azt nem mondta,hogy "a nő dolga a szülés",sem azt,hogy "a szülés a nő dolga". Csak azt,hogy nem az a dolguk,hogy annyit keressenek,mint a férfiak.Ezután kérdezte a riporter,hogy mi a nők dolga és erre válaszolta,hogy a női princípium beteljesítése,hogy valakihez tartozzanak,valakinek gyereket szüljenek.Ezért kérdeztem,hogy a valakihez tartozás nem ugyanúgy "dolga" a férfinak?Amúgy szerintem sok nő élne a "főllású anya" lehetőséggel,csak a mai világban ezt sokan nem engedhetik meg maguknak.Ami viszont az említett 50milliót illeti:nem olyannak ismerem Ákost,aki ilyen dolgokban mások tanácsait követi és nem saját maga dönt.
2015. dec. 25. 17:27
 32/33 anonim ***** válasza:
Az "egyenlő munkáért egyenlő bért" elve pedig,nyilván csak akkor jöhet szóba,ha ugyanarról a munkáról van szó. Csak nem igazán szokott működni a dolog,még ezekben az esetekben sem.
2015. dec. 25. 17:31
 33/33 anonim ***** válasza:

A stílus maga az ember!!

2015. dec. 25. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!