Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is pitiáner húzás...

Szerintetek is pitiáner húzás volt a kormány részéről, hogy végül felmondta a Telekommal kötött szerződésüket Kovács Ákos kapcsán?

Figyelt kérdés

Valószínűleg tovább fognak menni és ellehetetlenítik a Telekomot Magyarországon. Épülget a diktatúra?!

[link]

2015. dec. 17. 14:00
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
A Telekom főnök nem egy nő, aki személyében érezte sértve magát?
2015. dec. 24. 22:30
 22/33 anonim ***** válasza:
nem, te idióta, a vezetőség férfiakból áll, de nem gond...
2015. dec. 24. 22:56
 23/33 anonim ***** válasza:
De lehet, hogy csupa keskenyvállú férfiakból...
2015. dec. 24. 23:48
 24/33 anonim ***** válasza:
Szerintem a Telekomnak,vagy bármely más cégnek,ahhoz azért joga van,hogy nem szponzorál olyan művészt,előadót, aki a véleményük szerint lejáratja a céget.Amúgy nmeg a szólásszabadság szerintem nem sérült,hiszen senki nem tiltotta meg neki,hogy a véleményét hangoztassa,csak nem szeretnék,ha ezt a Telekom "színeiben",az ő szponzoráltjukként tenné.Ugyanakkor az is elég egyértelmű,hogy ilyen döntést ritkán hoz meg egy kormány a kegyeltjéért.Hacsak nem a jövőben tervezett állami mobilszolgáltatónak kezdték meg a "helycsinálást"...
2015. dec. 25. 00:11
 25/33 anonim ***** válasza:

Én meg előbbről kezdeném.

Az Ákosnak nemigen volt szüksége a Telekom támogatására.

Mennyi volt? 50 millió, vagy hogy?

Valahogy mégis szerződést írtak a "támogatásról". Ami a Telekomra panaszkodók véleménye szerint inkább a munkájának a pontosságára kínosan ügyelő Ákosra vetett elég rossz fényt, szerintem.

Meg is bánhatta utólag, valószínűleg nem hosszabbíttatta volna meg.

Lehet, hogy a Telekom ezt akarta megelőzni egy ilyen nevetséges, mondvacsinált rágalommal.

Amit bárki kiröhög, ha tudja, hogy miről van szó, pontosan mit mondott. Bár az is lehet, hogy a riportban szóba került tucatnyi dolog egy másika volt az ürügy, csak találgathatunk.

2015. dec. 25. 01:45
 26/33 anonim ***** válasza:
Annyi minden kiszivárog, de azért mégiscsak különös, hogy a felmondólevél tartalma nem szivárgott ki. Vagy lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el?
2015. dec. 25. 12:22
 27/33 anonim ***** válasza:
Különben #22 köszönöm az "idióta" jelzőt. Ez ilyenkor, Karácsonykor egy különösen kedves titulus és főként a kimondóját jellemzi.
2015. dec. 25. 12:25
 28/33 anonim ***** válasza:
ünneptől függetlenül jogodban áll tájékozottnak lenni, mielőtt hímsoviniszta kijelentéseket teszel, előtte nézz utána, mit írsz ki egy nyilvános oldalra...
2015. dec. 25. 12:48
 29/33 anonim ***** válasza:
#25:Hát,ha Ákosnak valóban nem volt szüksége arra az 50millióra,akkor azért az elgondolkodtató.Akkor miért írta alá a szerződést?Nehogy más kapja?Egyébként azért mondott érdekes dolgokat az interjúban."A nők dolga nem az,hogy ugyanannyit keressenek,mint a férfiak".Persze, hogy nem,ennek természetesnek kellene lennie(egyenlő munka esetén).Hogy a nő dolga a szülés és az,hogy tartozzon valakihez,ez már sokkal érdekesebb.Mert hogy a szülés a nők dolga(bár,talán nem csak ennyi)az rendben van,de ez a "tartozzon valakihez",nem elhatározás kérdése és ugyanúgy a férfi dolga is kellene hogy legyen.Vagy nem?
2015. dec. 25. 15:52
 30/33 anonim ***** válasza:

15.52.

Nem tudom, hogy miért írhatta alá, lehet, hogy hallgatott valakire, akiről azt hitte, hogy a barátja, vagy valahogy meggyőzték. Sok minden lehet.

Viszont az egyenlő kereseteknél arról volt szó, hogy az anyja többet keresett az apjánál. Csak kimondta a gondolatait, ennyi.

Arra nem emlékszem, hogy úgy mondta volna, hogy a nő dolga a szülés. Hanem azt, hogy a szülés a nő dolga (kell, hogy legyen, mert a nőnek szélesebb a csípője, nem a férfinek; a férfinek meg szélesebb a válla, hogy a gerendát tudja cipelni).

Szerintem, aki CSAK annyiról beszél, hogy azt mondta, hogy "a nő dolga a szülés", az nem látta a riportot. A magyar nyelvben számít a szavak sorrendje. Mást jelent az, hogy " a szülés a nő dolga" (mármint természettől fogva).

Nem nézem meg újra, pontosan látni lehetett, hogy az állandóan idézett részt nem pontosan idézik, és hogy a riportban mondott mindenféle dologhoz elenyésző, semmi, lényegtelen volt.

Vissza at egyenlő keresetekhez; gazdag országokban sem keresnek ugyanannyit a nők, helytelenül. És a velük dolgozó férfiak véleménye szerint valahogy nem is dolgoznak ugyanannyit. Többet beszélgetnek a kollégakkal, több mellékes dologra töltenek időt. Persze pl. órabéres munkáknál, mint villanyszerelő, targoncás, a férfiak nem is tudják elnézni, hogy a nő dolgozna -egyenlően eloszva-, amíg a férfi nézi.

Nem egyszerű dolog az "egyenlőség" gyakorlata, talán nem is okos.

2015. dec. 25. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!