Szerintetek is pitiáner húzás volt a kormány részéről, hogy végül felmondta a Telekommal kötött szerződésüket Kovács Ákos kapcsán?
Valószínűleg tovább fognak menni és ellehetetlenítik a Telekomot Magyarországon. Épülget a diktatúra?!
Én meg előbbről kezdeném.
Az Ákosnak nemigen volt szüksége a Telekom támogatására.
Mennyi volt? 50 millió, vagy hogy?
Valahogy mégis szerződést írtak a "támogatásról". Ami a Telekomra panaszkodók véleménye szerint inkább a munkájának a pontosságára kínosan ügyelő Ákosra vetett elég rossz fényt, szerintem.
Meg is bánhatta utólag, valószínűleg nem hosszabbíttatta volna meg.
Lehet, hogy a Telekom ezt akarta megelőzni egy ilyen nevetséges, mondvacsinált rágalommal.
Amit bárki kiröhög, ha tudja, hogy miről van szó, pontosan mit mondott. Bár az is lehet, hogy a riportban szóba került tucatnyi dolog egy másika volt az ürügy, csak találgathatunk.
15.52.
Nem tudom, hogy miért írhatta alá, lehet, hogy hallgatott valakire, akiről azt hitte, hogy a barátja, vagy valahogy meggyőzték. Sok minden lehet.
Viszont az egyenlő kereseteknél arról volt szó, hogy az anyja többet keresett az apjánál. Csak kimondta a gondolatait, ennyi.
Arra nem emlékszem, hogy úgy mondta volna, hogy a nő dolga a szülés. Hanem azt, hogy a szülés a nő dolga (kell, hogy legyen, mert a nőnek szélesebb a csípője, nem a férfinek; a férfinek meg szélesebb a válla, hogy a gerendát tudja cipelni).
Szerintem, aki CSAK annyiról beszél, hogy azt mondta, hogy "a nő dolga a szülés", az nem látta a riportot. A magyar nyelvben számít a szavak sorrendje. Mást jelent az, hogy " a szülés a nő dolga" (mármint természettől fogva).
Nem nézem meg újra, pontosan látni lehetett, hogy az állandóan idézett részt nem pontosan idézik, és hogy a riportban mondott mindenféle dologhoz elenyésző, semmi, lényegtelen volt.
Vissza at egyenlő keresetekhez; gazdag országokban sem keresnek ugyanannyit a nők, helytelenül. És a velük dolgozó férfiak véleménye szerint valahogy nem is dolgoznak ugyanannyit. Többet beszélgetnek a kollégakkal, több mellékes dologra töltenek időt. Persze pl. órabéres munkáknál, mint villanyszerelő, targoncás, a férfiak nem is tudják elnézni, hogy a nő dolgozna -egyenlően eloszva-, amíg a férfi nézi.
Nem egyszerű dolog az "egyenlőség" gyakorlata, talán nem is okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!