Akik ellene vannak a szülésnek, hogy kezelnék a romló demográfiát?
A rasszizmus ott kezdődik, ha az emberektől származásuk akapján vonják meg a jogokat, ami nem történt meg hozzászólásomban, csak önmagában ártalmatlan "leminősítés" volt.
Az arabok és társaik iránt érzett szolidaritás eléggé álszent szagú. Hosszú éveken át az arabokat, az iszlámot és a muszlimokat Európában és az USA-ban kritika, megvetés, de legalább szarkazmus illette. Soha egy pozitív kontextusban nem merült fel vallási, etnikai, politikai elemzésekben. Hogy van az, hogy mintegy varázsütésre egyik pillanatról a másikra az arabokon és az iszlámon gúnyolódók is szolidárisak lettek velük ?
Indiaiaknál ugyan van valami, de azért a Gangesz partján is össze tudtak hozni szép világot ...
az a baj hogy kik szaporodnak? A nagyon alacsony tudatszintű emberek, akik még a gyermekvállalás feleősségét sme tudják felfogni.
A természet törvényeinek értelmében magukra kell hagyni őket és leválasztani a dolgozó emberek által felépített szociális hálóról. Ez a föld túlélésének eslye.
Nem vagyok ellene a szülésnek.
Az viszont nagyon nem tetszik, hogy lassan megbélyegzettnek érzem magam, amiért nincs gyerekem. (És a korom miatt valószínűleg már nem is lesz.)
"Sok" gyereket szerettem volna, már 20 évvel ezelőtt is. Sokat és jól tanultam, de soha nem volt bennem "karriervágy", mindig azt mondtam, hogy a család fontosabb.
Nem találtam hozzá megfelelő partnert, ennyi.
És nem elég baj ez nekem? És aki mondjuk meddő, vagy valamilyen más egészségügyi problémája vagy egyszerűen az életét meghatározó szerelmi bánata / nem sikerült párkapcsolata van, az nem elég baj neki? Még a végén ráadásul megbélyegzettek és másodrendű állampolgárok leszünk? Ez az, ami mélységesen felháborít.
"A Föld túlnépesedett. A demográfiai fogyás szükséges és jó az emberi faj fennmaradása szempontjából."
És ezt a túlnépesedést, a 10 milliónál is kisebb lélekszámú, legalább 30 éve fogyó lakosságú Magyarországnak kell kompenzálnia. Már csak világos.
De a kérdéshez: sehogy nem kezelnék. Ha kihal a magyar, a német, a francia, a fehér ember, nagy ügy, lesznek majd mások. A liberálisoknak semmi nem szent, minek sopánkodni: "fogyik a magyar", majd jönnek szírek, afgánok, hottentották, azok kultúrája is elég szép, sőt, az idegen mindig szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!