Más is egyre inkább úgy van vele, hogy el kéne menni ebből az országból?
aki akar, az menjen, én nem akarok és nem is megyek, de felőlem menjetek, én nem sajnálom tőletek a jobb életet, sok sikert hozzá, remélem bejön az életetek, ha nem, akkor sem veszíthettek semmit, max hazajöttök..
ez eddig mind szép és jó, de mi a francnak kell naponta 200x feltenni a kérdést, hogy "ti is leléptek innen?".. menjél! tedd azt, amit te jónak látsz, az EU még lehetőséget is ad rá, királyság van, de hagyjátok már ezt a fú szar ez az ország, fú nem lehet itt senkinek sem megélni, fú én kimegyek, ti is kimentek? fú kint minden királyabb..
Nem veszitek észre, hogy pont ez az, ami miatt egyre szarabb?? én nem akarok kimenni, de én pont az ilyen emberek miatt érzem magam egyre szarabbul, azoktól akik semmit nem csinálnak itthon, csak ontják magukból a negatívumot.. nem sajnálok és senkitől semmit, de kérlek ne húzzátok már le az én hangulatomat is, vonuljatok ki szép csendben, kívánom nektek legyen boldog és szép életetek, és hagyjatok békén ezzel a szar az ország dumával.. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!