Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti nem kezditek megutálni a...

Ti nem kezditek megutálni a Kétfarkú Kutya pártot? Egyre inkább úgy néz ki, hogy a ballib ellenzékkel kokettál. (pl. ellenplakátkampány, Magyar Hírlap meghekkelése)

Figyelt kérdés

Régebben viccesnek találtam a tevékenységüket, most viszont már nem tetszik, hiszen pl. az ellenplakátkampány során például az MSZP-vel fogtak össze, ráadásul a migránsok pártján állnak, miért nem például a baloldalt parodizálják, vagy az EU-s vezetést, akik mindenféle barbár hordát beengednének ide?

Szerintem ha már nagyon viccesek akarnak lenni, akkor ábrázolhatnák bekötött fejjel Vadai Ágnest, vagy gyalázhatnák a baloldalt is.

Viccesen, poénkodva, de mégiscsak arra nevelik a lakosságot, hogy a migránsok jók, és milyen hülye a kormány, hogy nem fogadja be őket, stb.

Vagy pl. miért a Magyar Hírlapot kellett kigúnyolni, ami hitelesen tájékoztat legalább a migránsügyről, és miért nem a Népszavát/Népszabadságot, vagy valamelyik másik ballib napilapot?

Úgy látom, hogy ez a párt nem igazi viccpárt, hanem a szavazókat inkább ballib vizekre hangolják.

Szerintetek?

2015. okt. 31. 15:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%
Ez a párt pontosan ugyanilyen volt mindig. Legfeljebb eddig olyan dolgokkal foglalkoztak, ami pont nem szúrta a szemed. Most belekaptak egy olyan témába, ami neked pont nem semleges és pont az ellenkező oldalán állnak és ez feltűnt.
2015. okt. 31. 16:00
 2/17 anonim ***** válasza:
97%
"miért nem például a baloldalt parodizálják" - Azok magukat parodizálják, ha nem vetted volna észre a kormány Fideszes nem MSZP-s, a kormánnyal van baj, a baloldal vergődjön magába...
2015. okt. 31. 16:03
 3/17 Bob the builder ***** válasza:
65%
Szerintem hülye vagy.
2015. okt. 31. 16:04
 4/17 anonim ***** válasza:
68%

Hát igen, hogyha átmosta az agyadat a Fidesz, akkor elkezded utálni azokat, akik viccet űznek mindenkiből és a Fideszt sem kímélik. Érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy ha valamit viccesnek találsz, de amint szembemegy a kedvenceiddel máris áruló szemét elfogult humortalan banda, akkor vajon mennyire tükrözi a világképed a valóságot, és mennyire a propaganda elfogadása.

Soha nem fogtak össze az MSZP-vel, egyszerűen csak ez a Fidesz propagandája, és neked az a valóság. Pl a Magyar Hírlap vicc kiadásának címlapján volt, hogy feloszlik az MSZP. Ennyire fogtak össze. Azért nem parodizálják őket többet, mert az MSZP nem igazán csinál semmit. Mit lehet azon parodizálni?

5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem. Szerintem még mindig vicces. Amúgy is megszűnt már az MSZP (forrás: [link] ).
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
A kérdésedből leszűrtem te baloldal ellenes vagy és elvárod ők is azok legyenek és gyalázkodjanak, nekem meg az nem jönne be mert nem érdekel. A kétfarkú addig jó még nem ilyet tesz hogy gyalázkodik. A pl. "Itt hamarosan űrállomás épül!" plakát Felcsúton királyság volt. Utaltam is nekik pénzt.
2015. okt. 31. 16:06
 7/17 anonim ***** válasza:
90%

"Véget ért egy korszak. Elérkezett az,

amire régóta számítani lehetett: az

MSZP bedobta a törülközőt és hamarosan

megszűnik a párt, régebben a

Párt. Tegnap egyszerre jelentették be a

hírt Facebook-oldalaikon a megszűnt

politikai formáció eddigi elnökségé-

nek tagjai. Az MSZP-nek nem volt

könnyű az elmúlt időszak és a legutóbbi

mérések szerint nemcsak népszerűsége,

de ismertsége is minimálisra

csökkent. A párt legutóbbi „MSZP.

Létezik.” fantázianevű kampánya sem

váltotta be a hozzá fűzött reményeket."

És szerinted ezek az MSZP-t támogatják. Szóval mondom én, csatlakozz le a Fidesznetről, kapcsold ki a FideszTV-t és inkább nézd meg magad, hogy azok a bizonyos "hírek" mennyire igazak. Egy tipp: a Fidesz és a Kétfarkúak esetén kb. hasonló az igazságtartalom. De csak a Fidesz titkolja. Mert vannak olyanok, akik ezt a szintű komolytalanságot is elhiszik nekik. Lásd, te.

2015. okt. 31. 16:14
 8/17 anonim ***** válasza:
28%

egy tegnapi válaszom:

"szerintem szimplán csak egy szánalmas propaganda kísérlet, amiben erősen baloldali pénzek mozognak.

mint ahogy az ellen plakátkampányt is a baloldal pénzelte, annak ellenére hogy sokan még mindig abban a hitben élnek, hogy magyar polgárok féltet megtakarításaikat adták ennek a néhai facebook csoportnak, hogy a békés bevándorlók jogait megvédjék.

kérdem én, akinek van 20-30-40 ezer forintja, mert állítólag ilyen és hasonló összegű "felajánlások" érkeztek a számlájukra, akkor ezek az emberek vajon miért nem mentek ki inkább a keletibe, és vettek a migréneknek bárány gyrost a pénzükből?

nem, inkább ellen plakátkampányra dobják össze, mert az olyan jót tesz a bevándorlóknak...oké biztos van aki beveszi ezt.

egyébként érkeztek milliós "felajánlások" is, minden bizonnyal nem baloldali vonatkoztatású emberektől.

na mind1, ebből is látszik hogy szimpla ócska ellenzéki próbálkozás ez az egész.

és mielőtt valaki azt mondaná, hogy nem értem a poént és a viccet, hát kérem szépen ez se nem poénos, se nem vicces, hogy emberek ilyen szánalmas hülyeségre pazarolják az idejüket.

főleg azok után, hogy az ATV-be még riportot is készítettek Mogács-al, nem is értem miért pont az ATV-ben....?"

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__731..

2015. okt. 31. 16:15
 9/17 anonim ***** válasza:
54%
Miért, a migránsok rosszak?
2015. okt. 31. 16:19
 10/17 anonim ***** válasza:
84%
Az MSZP-t is kifigurázzák csak a narancs színű szemüvegen keresztül azt nem látod. Amúgy én biztos rájuk szavazok, sőt lehet a pártba is belépek.
2015. okt. 31. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!