Ti nem kezditek megutálni a Kétfarkú Kutya pártot? Egyre inkább úgy néz ki, hogy a ballib ellenzékkel kokettál. (pl. ellenplakátkampány, Magyar Hírlap meghekkelése)
Régebben viccesnek találtam a tevékenységüket, most viszont már nem tetszik, hiszen pl. az ellenplakátkampány során például az MSZP-vel fogtak össze, ráadásul a migránsok pártján állnak, miért nem például a baloldalt parodizálják, vagy az EU-s vezetést, akik mindenféle barbár hordát beengednének ide?
Szerintem ha már nagyon viccesek akarnak lenni, akkor ábrázolhatnák bekötött fejjel Vadai Ágnest, vagy gyalázhatnák a baloldalt is.
Viccesen, poénkodva, de mégiscsak arra nevelik a lakosságot, hogy a migránsok jók, és milyen hülye a kormány, hogy nem fogadja be őket, stb.
Vagy pl. miért a Magyar Hírlapot kellett kigúnyolni, ami hitelesen tájékoztat legalább a migránsügyről, és miért nem a Népszavát/Népszabadságot, vagy valamelyik másik ballib napilapot?
Úgy látom, hogy ez a párt nem igazi viccpárt, hanem a szavazókat inkább ballib vizekre hangolják.
Szerintetek?
Az a párt jó viccnek ,de csak viccnek.....
Bár ősszintén megmondva mindegyik az.
A kétfarkú kutyapárt pont azzal lett közismert és népszerű, mert sosem állt be a politikai vitákba, csak úgy általánosan beszélt róla. Legalábbis az MSZP alatt (amikor is kialakult és népszerű lett) nem tette.
Aztán a Fidesz alatt beállni a kicsinyes politikai hisztériakeltésekbe?
Itt vesztette el, hogy valóban a független közvéleményt képviseli. Egyszerűen baloldaliak, akik elégedetlenek a baloldallal is, de elsősorban a Fideszt gyűlölik, mert nem baloldali. Ilyenből meg már sok van. :/
Pedig még emlékszem, amikor a balos ismerőseim habzószájjal szidták a fideszt, amikor 2006ban a rosszabbul élünk, mint négy éve kampánysorozattal mennyire kisarkította, meg demagóg...
Most meg ugyan azok az emberek "énugyannemvagyokbalos", de szólásszabadság...
Sokan itt félreértették a kérdésem, hiszen nincs rajtam narancsszínű szemüveg, hiszen nekem is tetszett, amikor bizonyos oligarchákon, stadionokon, felcsúton, stb. szórakoznak, hiszen legalább valami kontrollt jelentenek, én nem vagyok fideszes, de pont az egyik legjobb döntésüknek/politikájukkal mentek annyira szembe, mint eddig még sohasem.
Mert például a fecsúti űrállomásos plakát nekem is tetszik, de a plakátkampány 95%-a arról szólt, hogy a migránsok jók, szeretni kell őket, nem kell ezt annyira komolyan venni, pedig nézzétek meg, milyen nagy problémát jelent Európa iszlamizációja.
Ez verte ki nálam a biztosítékot, hogy így nyilvánultak meg, ennek mentek neki ennyire, és nem csak poénkodás szintjén, hanem igyekeznek áthangolni az embereket.
gyurcsány is épített stadiont, meg kaszinót is akart
mégsem épített köré legendáriumot a fidesz
#13, hát igen.
én is akkor utáltam meg ezt a kétfarkú akármit, mikor az állítólagos utalt pénzekből ellen plakátkampányba kezdtek.
mert az már tisztán látszott, hogy baloldali vonatkoztatású propaganda.
erről már hónapok óta szó van egyébként, és nagyon sok hasonló kérdésben kifejtettem, hogy azok a hirtelen nagyobb összegű milliós felajánlások miért egy ilyen elcseszett plakátozásra vannak fordítva?
akinek ennyi pénze van, az miért nem fordítja olyanra, amivel jót is tesz az országnak, vagy a migránsoknak?
nyilván baloldali pénzek mozogtak benne, ezt csak a hülye nem akarja tudomásul venni.
ma kaptam a 6. privátot különböző emberektől az elmúlt hónapokban arról, hogy az itteni válaszolók is utaltak pénzt nekik a plakátokra, és a privát üzenetekben általában erősen fikáznak amiért nem hiszem el, hogy márpedig ők is utaltak pénzt!
oké, egy anonim oldalon messziről jött ember azt mond amit akar.
a másik pedig hogy az itteni baloldali válaszolók 100%-a folyamatosan siránkozik, hogy a Fidesz miatt mély szegénységben kell élniük, de migráns védő plakát kampányra tudnak utalni pénzt igaz?
szóval erről ennyit.
lehet itt hőzöngeni, meg védeni a kutyákat, csak már réges régen átestek a túloldalra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!