Ha ennyire kivannak akadva Kövér és Ákos kijelentéseitől a magyarok, akkor mégis mit várnak?
A magánnyugdíjrendszer semmire sem volt garancia. Egy vágtató infláció és futhatsz a (papíron) forint alapú megtakarításaid után. Magánpénztárék meg jól megszedik magukat rajtad.
Persze biztos nem tennék meg... Csak már megtették frank ügyben :).
Jól van akkor, ha régen úgy volt, akkor biztos tök príma volt.
Egyébként megfoghatod magad, kiköltözhetsz az asszonnyal az erdő közepére egy viskóba, tartsatok vagy 4-5 kecskét és csináljatok vagy nyolc gyereket.
Számítógép meg úgy áram se kell nektek, mert régen sem voltak ilyen balliberális huncutságok.
a balliberalizmus semmit nem tett ezért az országért ami miatt megérdemelné ezt a hűde nagy raongást a részéről
vagy a beteges fideszgyűlölet már elég?
Tudod mi a különbség köztem a te fajtád között?
Az, hogy én szeretném javítani a széles néptömegek életét, hogy könnyebb legyen nekik a gyermekvállalás, amikor majd odakerülnek, ti meg csak hőbörögve gyűlölködtök, hogy miért nem vállal mindenki gyereket, amikor már mindenki milliomos az országban, ami persze nem igaz, de hinni kell benne, mert ez a pártpropaganda.
Amikor meg újabb százezrek indulnak meg a hanyatló nyugat felé, akkor csak fokozzátok a gyűlöleteteket ellenük is.
"egy gyereket csak hátráltató tényezőnek tekintenek a karrierjük szempontjából...."
Ezzel csak egy a gond, a gyerek tényleg hátráltató tényező! Hazzudhatod azt, hogy nem az, de valójában nagyon is az. Miért tegye tönkre valaki az életét azért, hogy gyereket neveljen?
Nem tudom milyen az én "fajtám". Viszont azt tudom, hogy a balliberális oldal semmit nem tett ebben az országban, mint csorgatott egy nagyon kicsi pluszt a legszegényebbeknek, rengeteget a leggazdagabbaknak és kisemmizte a középosztályt.
Évtizedes történet ez már, de meg vagy túl kicsi vagy, vagy egyszerűen se hall se lát, ha a kedvenc balosaidról van szó. Nézd meg miket írtak az index fórumban 2002-2006 tájékán, érdekes módon a számok beszéltek, nem a stadionozás meg az állandó létminimumozás.
Röhögnöm kell amikor az elit könnyes szemmel mesél az alapjövedelemről, meg a semmi megszorításról, a másik oldalon meg már a burzsuj 200 nettót megkeresőket akarja lehúzni... Mert az nem megszorítás. Az reform...
A liberális "szegény barát" politika csak konzerválja a nyomort, nem tud és nem is kíván megoldást hozni rá.
A különbség a "fajtánk" között, hogy én ezt belátom, te meg nem is akarsz belegondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!