Vona itt tényleg igazat mond, vagy Csak a szavazók miatt ferdít?
2015. dec. 14. 01:06
21/30 anonim válasza:
Létezik egy ilyen szó? ha igen lehet róla beszélni? Mit mond Vona? de küldd el az ismerőseidnek, talán ők jobban meg tudják veled értetni, miről van itt szó.
22/30 anonim válasza:
Már akkor is hazudott amikor azt mondta hogy ő Vona Gábor. Mint tudjuk Zazrivěc a becsületes családneve.
23/30 anonim válasza:
hú, azta' 25-ös 40% nevű! most jól megmondtad a tutit :D:D
24/30 anonim válasza:
Utánanéztem nem volt az elmúlt 9 évben cigány a birkóválogatottban. Na akkor most igaz a sztori vagy nem? ;)
25/30 anonim válasza:
24 lehet, hogy lódított egy hangyányit a birkózó:D:D
26/30 anonim válasza:
Gyereke van amúgy, vagy azt is csak hazudja?
27/30 anonim válasza:
26! még! még! még! - kell sok ilyen ostoba, rágalmazó, sötét megnyilvánulás - és akkor biztosan Vona nyer.
28/30 anonim válasza:
Hát igen mindig az nyeri a választást aki a legtöbbet hazudozik, szóval Zazrinak van reális esélye nyerni.
29/30 anonim válasza:
ma 11:00
Utána néztél? Mutasd már a forrást, kíváncsi vagyok, hol teszik közzé, hogy az adott sportolóknak mi az összes állampolgársága, vagy az még érdekesebb, ha közzéteszik, hogy cigánynak vallja-e magát.. -.- Még népszámláláskor sem köteles cigánynak vallani magát a cigány ember, csak ha annak akarja.. Nem tudom te hol találsz ilyen információkat, de megkérdőjelezhető a létezésük. Sőt azt hiszem jelenleg törvénybe ütközik, mert nem lehet rasszok szerint statisztikát készíteni meg semmit -.-
30/30 anonim válasza:
Vona akkor is hazudik, ha kérdez. Hát még ha válaszol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!