Egyesek miért hiszik, hogy a szocializmusban gyártott termékeknél is gyártottak már jobbat?
Figyelt kérdés
Ez nem igaz.2015. dec. 13. 10:58
31/36 anonim válasza:
Az én KONTAKTA termékeim 40 év óta is tökéletesen működnek,ellenben a kapitalista elosztókkal amik 1 nap után elolvadnak.és igen én szivesebben haszñálok CRT tv-t és monitort.Ha el is romlik sokkal könnyebb megjavitani minta a sz@r SMD chippes "lap" cuccokat.
32/36 anonim válasza:
"tökéletesen működnek,ellenben a kapitalista elosztókkal amik 1 nap után elolvadna"
Talán nem a legolcsóbb kínai vackot kellene megvenni és nem olvadna el akkor sem, ha a betonkeverőt hajtod róla... :D
33/36 anonim válasza:
Szerintem azért,mert gyártottak,sőt gyártanak is.Csak azzokkal nem nagyon találkozunk,mert az árát is nagyon megkérik.
34/36 anonim válasza:
John mclanne: Azért mondom hogy a szocializmusbeli jobb volt, már nem is lehet szinte nem kinait kapni
35/36 anonim válasza:
#34:Dehogynem,csak a kínaihoz képest,csillagászati áron.
36/36 anonim válasza:
1982-ben voltam 24 éves. 24 éves koromig éltem magyarországon, akartam autót venni, de éveket kellett volna rá várni, ráadásul nem volt választék. A lényeg, hogy '82-ben Amerikába disszidáltam. Egy keleti embernek California maga volt a paradicsom. Nem kellet a kocsira éveket várni, szabad voltam, nem kellet dolgozni kényszerből, eldönthettem, hogy akarok e dolgozni vagy sem. Azon felül az élelmiszerek sokkal jobbak voltak, sokkal fejlettebb volt Amerika, volt választék... ez csak töredéke a dolgoknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!