Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok mit szoktak nézni...

Jobbikosok mit szoktak nézni a tévében, már ha úgy adódik?

Figyelt kérdés
Gondolom, nem a TV2-t vagy RTL Klubot.
2010. márc. 22. 21:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
66%

http://www.youtube.com/watch?v=v6so-Sz4W1A

Így van, ezt kell nézni délután a gyerekeknek... 12-es karikával. És csodálkozunk hogy egyre több az erőszak a fiatalkorúak körében.

Szerinted az rtl-t mennyire érdekli ez? Szarik rá, neki csak egy a lényeg: ha kifizeti a büntetést amit az ortt kiszabott rá (már ha kiszabott) még mindig jól jár, a műsor közbeni reklámok ötször annyit hoznak mint amennyi a bünti volt.

És magasról xarik arra, hogy délután öt-hat körül ezt nézik a gyerekek, ahol cigók püfölik egymást, tépik egymás haját, anyáznak.

NA EZÉRT GUSZTUSTALAN AZ RTL KLUB

2010. márc. 22. 21:16
 12/24 anonim ***** válasza:

Amit linkeltél, már elég régi, úgy értem, ezért már megkapták a büntit, meg az elsötétítést. Azóta a két kereskedelmi csatorna kb. kart karba öltve ígérgette, hogy nem lesz több verekedés. Mondjuk a Mónika show szerintem is egy szenny.

De mindkét csatornának vannak szerintem informáló és egyben szórakoztató műsörai (Házon kívül, XXI. század, Napló, Magellán, stb.), amik ennél magasabb színvonalat képviselnek, ezekért kár lenne. Az a baj, hogy nem ezek mennek főműsoridőben.

2010. márc. 22. 21:23
 13/24 anonim ***** válasza:
39%
Csak a Morvai & Vona best off-ot..... Dvd-ről :)
2010. márc. 22. 21:26
 14/24 anonim ***** válasza:
41%
Bocs az offért de ezt lekel írnom. Nah akkor ugye tudjuk hogy a szocializmusban voltak cenzurázva a médiumok nah KB ez is ugyan olyan lenne ha beszüntetnék sztem ez szánalmas lenne
2010. márc. 22. 21:32
 15/24 anonim ***** válasza:
66%

Szabad országban, szabad emberek között, szabadságot akaró politikusok egyetlen tévét sem rombolnak le és nem sózzák be a földet és nem írnak ki semmit.

Vona egyértelműen egy egyeduralomról álmodozó ember. Nagyot fog koppanni amikor a választói megkérdezik, miért "csak" 15-20%-ot kaptunk? Azt mondtad kétharmad lesz...

2010. márc. 22. 21:44
 16/24 anonim ***** válasza:
67%

Jobbikosoktól nem ezt vártam! Én nem vagyok (leszek) jobbik szavazó, ellenben sok kulturális műsor nézek. Szeretem a népzenét, néptáncot, történelmi filmeket stb. Ezért nézem a közszolgálati, a Duna, az autonómia tv-ket. Na bummm!

Ettől függetlenül nem kéne itt egyetlen kereskedelmi csatornát sem megszüntetni. Van réteg, akiket az szolgál ki. Miért ne?

Egyébként visszataszítónak találom azt, hogy televíziók megszüntetésével kampányolnak. Komolyan ez olyan fontos? Ezzel kevesebb lesz a szegény ember az országban? Több lesz a munkahely? Csökken az államadósság? Ez a legfőbb probléma??

2010. márc. 22. 21:59
 17/24 anonim ***** válasza:
54%

21:59 - nem ez a legfőbb probléma és nem is ezt helyezték előtérbe. De nem hiányozna a két szarrágó csatorna, mint már leírtam miért is nem.

Főműsoridőben ne az legyen már a fő szempont hogy minél nagyobb pénzt kaszáljanak, hanem helyezzék előtérbe azt, hogy fiatalkorúak is a tévé előtt ülhetnek. Ez gerinctelen dolog.

2010. márc. 22. 22:08
 18/24 anonim ***** válasza:

Abban igazad van, hogy minél nagyobb pénzt szeretnének kaszálni. Sőt versengenek is a nézettségért. Ez így van az élet minden területén. Egy egészséges lelkületű gyermek, megfelelően kezeli a tv-ben látottakat.

Ha már szóba jöttek a gyerekek. Az internettel mint kíván tenni a jobbik? Megreformálja? Nem lesz könnyű. Tudjuk, hogy az internet sokszor több veszélyt jelent, mint az a két csatorna. A szülőknek van nagy felelőssége.

2010. márc. 22. 22:17
 19/24 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:59

Igen, csak a fiatalok inkább valami szórakoztatóbb műsort néznének szívesen. Te is tudod, hogy Magyarországon mit nevez ez a két csatorna szórakoztatásnak. Győzike Showt meg Voksán Virágot...

De ez az egész helyzet szerintem olyan röhejes, hogy egy médiatörvényről háborog most itt gyakorlatilag az egész fórum... :)

2010. márc. 22. 22:18
 20/24 anonim ***** válasza:
*sokkal több veszélyt
2010. márc. 22. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!