Jobbikosok mit szoktak nézni a tévében, már ha úgy adódik?
Figyelt kérdés
Gondolom, nem a TV2-t vagy RTL Klubot.2010. márc. 22. 21:04
1/24 anonim válasza:
Semmit. Ha kell valami film azt leszedem a netről. Még anno a Pörzse Sanyi betelefonálós műsorát néztem az Echon, de mivel az megszűnt ezért gyakorlatilag nem nézek TV-t.
4/24 anonim válasza:
Sport, Discovery műsorai nagyjából ennyit.
5/24 anonim válasza:
Nemigazán nézek tévét, ha igen, akkor discoveryt, spektrumot, de már azt is ritkán, mert úgy ahogy van az egész tvtől elment a kedvem, műsorostól, reklámostól. Már csak focimeccset nézek, ha a kedvenc csapatom játszik, esetleg VB vagy BL van.
6/24 anonim válasza:
Első vagyok. A Forma 1et kihagytam, de az is egy olyan produkció, amit tuti átvenne az M1. (több támogatást kapnának)
7/24 anonim válasza:
Maónika show-t, fekete pákót és barátait, meg a barátok köztöt, a csillag születiket, a valóvilágot, benkő Show-t, Balázs showt - soroljam még? Olyan nagy a választék, hogy ihaj. Akármikor is kapcsolom be a tv-t, folyamatosan ezek a kulturális műsorok valamelyike van épp. Tök jó :D
8/24 anonim válasza:
én nézek rtl klubot bköztöt. sőt ha elkapom akkor maónika sót is, igaz csak röhögni sok idiótán. de ettől függetlenül nem írnék érte ha megszüntetnék.
többnyire a tv a háttérben megy. inkább comedy-t és mtv-t nézek este mert south park meg family guy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!