Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kereskedelmi TV-k lerombolás...

A kereskedelmi TV-k lerombolás nem sértené a szólásszabadságot?

Figyelt kérdés
A holokauszt tagadás ellen irányuló törvény szerintem sérti, de a Jobbik által hirdetett kereszteshadjárat a kerTV-k ellen az nem?
2010. márc. 22. 19:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
50%

"válaszolj, hogy szerinted ez a két tv sokszor sértett e már szabályokat és törvényt?"

Én válaszolok.Bíróság egyik TV-t se ítélte el egyszer se mivel nem követtek el olyat.Másodszor van egynehány újság amely sokkal több törvénysértést követett el mégse tiltották be egy számát se.Jó volna ezt is felfogni.

2010. márc. 22. 20:00
 12/23 anonim ***** válasza:
aki akarja meg azt nézi.
2010. márc. 22. 20:00
 13/23 anonim ***** válasza:
43%

Sértené. De a Jobbikot ez nem zavarja, céljaik elérése érdekében teljes nyugalommal tiporják sárba a demokrácia alapelveit.

Magyarország jelentős része felnőtt, tiszta tudattal és önálló akarattal rendelkező állampolgár. Aki nem, arra szülő vagy gyám vigyáz. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy kívánja-e nézni a kereskedelmi csatornák adásait. A Jobbik sajnos úgy kezeli a felnőtt embereket - köztük a saját választóit is -, mint a kisgyereket, akinek meg kell mutatni, mi a rossz és mi a jó. Hát ne mutassa meg! Mindenki önállóan el tudja dönteni. De a választás lehetőségét minden embernek meg kell adni.

2010. márc. 22. 20:01
 14/23 anonim ***** válasza:
44%
Nem sértene semmit sem, ez a két adó egy rakás törvényt megsértett és hülyét csinált Magyarországból, lejáratta a magyarságot stb. Megérdemelnék a sorsukat.
2010. márc. 22. 20:01
 15/23 anonim ***** válasza:
Lesz helyette másik. Szerintem nem sérti jobban, mint az, hogy a Sláger, meg mit tudom én melyik másik rádió alól csak úgy eladták a frekvenciájukat. Annyi, hogy ezt jobban felkapták. Hogy őszinte legyek nem nagyon fog hiányozni egyik sem.
2010. márc. 22. 20:02
 16/23 anonim ***** válasza:

"Naponta többször sértik meg a médiatörvényt, és meg is teszik, mert"

Ez viszont nem igaz!

2010. márc. 22. 20:03
 17/23 anonim ***** válasza:

20:01

Látom fogalmad sincs mennyire nem önálló valójában az emberek többsége (vagy talán mindenki?). Hidd el manipulálnak, csak sokszor észre sem veszed/vesszük.

2010. márc. 22. 20:07
 18/23 anonim ***** válasza:
59%

"Magyarország jelentős része felnőtt, tiszta tudattal és önálló akarattal rendelkező állampolgár. Aki nem, arra szülő vagy gyám vigyáz. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy kívánja-e nézni a kereskedelmi csatornák adásait. A Jobbik sajnos úgy kezeli a felnőtt embereket - köztük a saját választóit is -, mint a kisgyereket, akinek meg kell mutatni, mi a rossz és mi a jó. Hát ne mutassa meg! Mindenki önállóan el tudja dönteni. De a választás lehetőségét minden embernek meg kell adni."

nah ez a liberális duma. de lesüllyedek a szintedre.

ugyebár liberális eszme azt mondja, hogy mindenki azt csinál amit akar, addig amíg nem sérti mások jogát.

nah most pl add meg a választás lehetőségét a melegeknek, hogy felvonuljanak, mert joguk van hozzá. nekem viszont sérti a jogaimat, mert jogom van egy normális közterületre. onnantól kezdve, hogy nekem kötelességem elviselni, már az én jogom sárbatiprásáról beszélünk és itt már megdőlt a libeárlis eszméd.

azt nem fogjátok fel, hogy a médiának nevelő ereje van. igenis a lakosság gyereknek számít többnyire, a felnőtt emberek nagy része nem üt meg egy normális szintet és a média igenis formálja őket. amikor a tv valamibe belehajszolja a tudatlan embert, pl beleviszi, hogy hülyéje bemegy a balázs sóba ahol nem mondják el neki, hogy milyen megalázó dolgokat végeztetnek majd vele, és kiszállni már nem tud, mert fizetnie kell 1millát, akkor az nem a tudatlan emberek jogának ledöntése? (igen volt ilyenre példa, bnőm egyik volt tanárával)

De vajon hány jogokat védő van az oldalon aki belesétált szépnek tűnő hitelekbe amiket a TV nyomatott belé és most azon sír, hogy a házát is elviszi? igenis ezeket az embereket védeni kell, és ez az állam dolga.

nem játszhatunk anarchiát, hogy mindenki azt tesz amit akar.

2010. márc. 22. 20:08
 19/23 anonim ***** válasza:

"Naponta többször sértik meg a médiatörvényt, és meg is teszik, mert"

Ez viszont nem igaz!

20:03

Valami bizonyíték, érv vagy valami? Mert ez így nagyon silány.

De igaz, az RTL és a TV2 nap mint nap médiatörvényt sértenek. Olvasgass bele a médiatörvénybe.

Ha nem sértegetik, miért ró ki rájuk szinte folyamatosan az ORTT, miért sötétítik el őket 20 percre, 1 órára, másfél órára? Hol a Maunika show, hol a Joshi Barat, hol a Fókusz miatt....

2010. márc. 22. 20:09
 20/23 anonim ***** válasza:
Bocs, kimaradt egy szó: büntetéseket. Miért ró ki rájuk szinte folyamatosan büntetéseket az ORTT? (Ez lene a helyes mondat :) )
2010. márc. 22. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!