Szerintetek ki győz? Jobbik vagy FIDESZ?
Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 19:24
11/20 anonim válasza:
Remélem az MSZP
Szerintem meg Fidesz-Jobbik koalíció lesz...
12/20 anonim válasza:
Szomorú, hogy ez egyáltalán kérdés lehet. Természetesen a Fidesz fog nyerni, most már csak az a kérdés, hogy kérharmaddal-e, vagy sem. Nem hiszem, hogy lesz koalíció.
13/20 anonim válasza:
Hát egy MSZP-MDSZ-LMP kormánynak szinte semmi esélye nincs. MSZP-nek már egy 20% is nagyon jó eredmény lenne, az MDSZ esélyei már 5%-ra is nagyon minimálisak és az LMP is legjobb esetben olyan 5-10% körül reménykedhet. Meg aztán az LMP ilyen populista névvel rögtön el is vágná magát ha pl. összeállna az MSZP-vel.
14/20 anonim válasza:
A Fidesz nyer, tényleg annyi a kérdés, hogy meglesz-e a kétharmad. A Jobbik győzelme jelenleg nem reális lehetőség.
Az LMP pedig - ha bejut a parlamentbe -, akkor nem lép koalícióra senkivel, ellenzéki szerepre készülnek, és nincs jelenleg olyan párt, akivel összefognának.
15/20 anonim válasza:
19:46:
"Meg aztán az LMP ilyen populista névvel rögtön el is vágná magát ha pl. összeállna az MSZP-vel"
Ez igaz lehet, és számomra megnyugtató. Ezek szerint az MSZP-nek sincsen elegendő koalíciós partnere... (Mert az MDF kevés lesz, az SZDSZ meg remélhetőleg be sem jut.)
16/20 anonim válasza:
bocsi, de az SZDSZ nem is indul. Leszámítva 3-4 szdsz-es politikust az MDF listáján... tehát önálló pártként nem lesz országos listájuk, területi listájuk.
17/20 anonim válasza:
20:09:
Ezt nem tudtam, köszi!
Végre egy jó hír mára... :)
19/20 anonim válasza:
Fidesz, sajnos. A jobbikosok kevesen vannak. (Én nem vagyok az). Én úúútálom az összes pártot. Talán LmP...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!