Elszámoltatás? Hogyan?
Tudom, már feltették ezt a kérdést, de nem érkezett rá érdemleges válasz. A napokban is elszámoltatásról beszélt a fidesz elnöke, Orbán Viktor. Az első lépései egyikének tüntette fel az elszámoltatást.
Bizonyára sokan hallottatok már arról, hogy az Országgyűlés 2/3-os többséggel megszavazta a titkosításokról szóló törvény szigorítását.
Arra szeretnék választ kapni, hogy mikor, hogyan és kit akar elszámoltatni Orbán Viktor?
Erre a Jobbik sem ad választ!Arra főként nem,hogy kiket akarnak elszámoltatni? Csak a volt minisztereket,vagy az összes eddigi képviselőket,az önkormányzatoknál is,mindenkit,aki korrupció révén gazdagodott meg?
Újra lesznek koncepciós perek? Haragszom a szomszédomra és feljelentem? Visszajön a Rákosi-.korszak?
Igen sokan vannak,akik felelősek az ország szegénységéért! A Fidesz is az többek között!
Első választ adó: kérlek, ne kezdjünk más témával foglalkozni. Ha valaki kíváncsi rá hogy hogyan akar a jobbik elszámoltatni, akkor vagy elmegy egy lakossági fórumra és megkérdezi, vagy felteszi itt egy külön kérdés keretében.
Most az a kérdés, hogy Orbán Viktor hogyan kit és mikor akar elszámoltatni
A Jobbik erre külön minisztériumot(vagy nem tudom hogy hívják) akar létrehozni, ami direkt az ilyen korrupciós ügyekkel foglalkozik, majd az igazságszolgáltatásnak adja át a munka piszkosabb részét. Mert valljuk be, a mai igazságszolgáltatás baromi lassan végzi a dolgát ezekben az ügyekben. Egyik MTV adásban mondta ezt Vona, hadd ne keressem meg most.
az meg egy baromság hogy a szomszéd öregbácsit feljelented mert haragszol rá, piti ügyekkel ők se foglalkoznának értelemszerűen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!