Kövér László tornatermet avatott a vajdaságban. Ehhez mit szóltok?
Vérlázítónak tartom hogy még Magyarországon a gyerekeknek nem jut tornaterem. Több esetben az udvaron kénytelen tornászni addig Kövér László a vajdaságban avat tornatermet amit a magyar adófizetők pénzéből (támogatásával) épült! Mit szóltok ehhez? Itthon minden tornaterem rendben van?
"Magyarországiak!
Tudtátok, hogy mi külhoni magyarok és ti köztetek semmi különbség nincs. Csak annyi, hogy az én dédapám feje fölött áthuzták a határokat.
Azért gyűlöltök minket mert valakik 95 éve aláírtak egy sorsunkat megkeserítő „béke” szerződést?
Hogy éreznétek magatokat ha holnapra kijelentik, hogy ahol eddig generációk óta laktatok az már egy teljesen másik ország? "
Te barom. AZ A KÜLÖNBSÉG HOGY ezeket a dolgokat közpénzből fizetik, azaz HOVA ADÓZOL! Sokszázezer magyar választotta önként hogy úgy él mint te, egyik sem kap (és nem is akar) a magyar kormánytól tornacsarnokot. Attól az államtól várja el ahová adózik. És itt lezárva. ÉS a szeretet, meg a gyűlöletet, meg a nemzeti identitást, meg apámfarkát ne keverjük ide. Ez csak ennyiről szól. A szerbeknek adózol, nekik kell oda -a saját országukba- tornatermet építeni.
Először is szeretnék elnézést kérni a vajdasági magyaroktól a kérdező nevében is. Én szégyellem magam helyette.
Arra kérlek titeket, hogy a kérdezőkhöz hasonlóakat ne vegyétek komolyan és ne az ilyenek alapján ítéljétek meg. Az efféle emberek általában a saját érdekükön és nyomorúságukon túl nem látnak.
Borsodban tanítottam több évig egy olyan iskolában ahol nem volt tornaterem,mégis, ha felajánlották volna,hogy választhatok hova építsenek, őszintén mondom,minden gond nélkül lemondtam volna róla.
Az én adóm már valószínűleg egy offshore számlán pihen, vagy egy stadion gyepébe lett rejtve. Ha tehetném, abból is inkább tornatermet kértem volna akár a Vajdaságba, akár Kárpátaljára (ott van most a legnagyobb szükség).
13: "Először is szeretnék elnézést kérni a vajdasági magyaroktól a kérdező nevében is. Én szégyellem magam helyette. "
Ki vagy te? Nevemben ne beszélj meg másokéban sem! Nevetséges amit művelsz...
És ti kik vagytok, kérdező és fajtája, hogy rendszeresen veritek magatokat?
A Vajdaság, mint autonóm tartomány, rendszeresen megkapja a szerb sovinisztáktól, hogy nem érnek az ott élő magyarok semmit, nem emberek, alsóbbrendűek, stb.
Kárpátalja csak egy ötven évvel van lemaradva, a legenyhébb számítások szerint is, amúgy nyolcvannal legalább. Ott kik élnek? Magyarok és ruszinok. A ruszinokat jobban gyűlölik az ukránok, mint hinnéd, mert az ott élő ruszin nép a leghűségesebb volt Magyarországhoz. Ukrajna ukránnak mondta őket, és kész.
A tornaterem téma: kinek is kell itthon a tornaterem? Mesélj már, kedves kérdező!
Vagy a tinikre gondolsz gyerekek alatt?
Figyelj, azoknak nem kell tornaterem. A sportolni akarók sportolnak, a többi fut anyucihoz, hogy ő lusta tornázni.
Az a legnagyobb hülyeség, hogy itthon ne lenne tornaterem. Diszkó és hasonló ostobaságok is vannak. Akkor miért ne lenne tornaterem?
Az udvaron a gyerek akkor tornázik, ha sportolni akar. Ugyanis az iskolai testnevelésoktatás minősíthetetlen. A tanárok beülnek órára - jobb esetben - és néznek. Rosszabb esetben be se mennek.
rtem, aki nem èrt veled egyet az kötekedő...
Neked szerintem fogalmad sincs a nemzeti identitàsról. A hatàron túli magyarok akkor is vàllaltàk magyarsàgukat, amikor Orbàn mèg kèpben sem volt.
Imàdni való kis szàjhős vagy...
Neked valami nagy borzalom a helyesíràsod!
A hogy előtt vesszőt szoktunk tenni, az összetett mondatokban is illik hasznàlni. A gyerekek tornàznak, nem pedig tornàsznak. A Vajdasàgot pedig mèg mindig nagy betűvel írjàk, akàrmennyire is èrzed kizsàkmànyolva magad, mert adót kellett fizetned. Kèrdezd meg a rokonsàgod, szomszèdaid ki mennyire rendszeres adófizető...
Ennyit a te magyarsàgodról... Oszt csak làzongjon a vèred!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!