Ha az Mszp nem kommunista akkor mért éneklik el rendszeresen az Internacionálét?
"A Himnuszt és a Szózatot nem lehet egy gyűlésen énekelni,mert az nem odavaló."
Ezt meg honnan veszed? Miért ne lenne oda való? Jó, egy MSzP-gyűlésre nem, de bármilyen más pártgyűlés végén indokolt. Van úgy, hogy egy párt kormányt ad és akkor az a kormány az egész ország kormánya lesz, az egész nemzeté. Szóval igenis indokolt a Himnusz vagy a Szózat, sokkal inkább, mint a "földnek rabjaihoz" énekelni.
"Aki Horthyellenes az meg tényleg nemzet és hazaáruló"
Nem zavar hogy Horthy bevitte az országot a németek oldalán a második világháborúba? És az se zavar hogy a Kommunista Párt volt az aki ez ellen fellépett a 30-as évek közepén? Ők féltették az országot egyedül, ők látták egyedül hogy hová vezet a Horthysta politika. Kitől tanultad a történelmi hazugságokat a wikipádia nem hiteles mert az ír bele aki csak akar és azt ami eszébe jut.
"te azt hiszed minden idős ember hülye"
Enyhe szövegértelmezési probléma. Segítek:
"...azok a jellemzően idősebb hívek is, akik..."
Tehát AZOK, AKIK, nem pedig MINDENKI.
Hogy nézhetnék már le minden egyes idős embert? Hogy képzeled, hogy azt állítod, nekem minden egyes nyugdíjasról tökéletesen azonos a véleményem?
Ezek szerint te totál idiótának nézel engem, csak nem tudom milyen alapon. Igaz, már a rokonaimat is nagyjából beazonosítottad:))
"Ott írja a wikipédia: " A kommunizmus egyik megmaradt jelképeként tekintenek rá az emberek. ""
A wikipédiát meg ti írjátok (ráérős tinik)
Gondolom, az ilyen Kérdező félék valami idealizált fasisztoid mesekönyvből ismerik csak a Horthy rendszert. Csak ezzel magyarázható, hogy éljeneznek egy elnyomó egypártrendszert.
Beszélnek itt a jobbikosok a mutyizásról, meg a meggazdagodó politikusokról, közben meg egy olyan rendszer számukra a példamutató, ahol az a néhány "nagyságos úr" bitorolta az ország vagyonának nagy részét. EZT akarjátok visszahozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!