Titeket nem idegesít fel, hogy ez a topic tele van III. világháborútól rettegő 14 évesekkel?
Figyelt kérdés
Ahelyett, hogy itt ijesztgetnének mindenkit és rettegnének többet érne ha olvasnák a kötelezőiket vagy tanulnának a dogáikra!
Nem lehet normálisan kikeresni valamit, mert szétspammelik az oldalt a kérdéseikkel.
2015. dec. 1. 21:20
11/15 anonim válasza:
Nem idegesít fel, mert megértem. Mert elég ha csak bekapcsolsz egy híradót a TV-ben és mindenhol azt látod, hogy ki mennyi fegyvert visz, meg hova, és hogy ki ki ellen van éppen, ilyen-olyan érdekekből.
12/15 anonim válasza:
Az előző válaszolónak mondom , hogy végre egy jó válasz .
Aki III. V. háborúról kérdez az vagy jól látja a helyzetet v. jók a megérzései !!
Az teljesen nyilvánvaló , hogy nagy lépésekben haladunk egy újabb nagy háború felé és semmi jele annak , hogy ez mostanában megforduljon.
Elég baj , hogy ezt csak kevesen látják .
13/15 Koplárovics Béci válasza:
"Titeket nem idegesít fel, hogy ez a topic tele van III. világháborútól rettegő 14 évesekkel?"
Egyszerűen ignorálom a számomra nem érdekes kérdéseket.
14/15 anonim válasza:
Nem. Ez az oldal azért van, hogy kérdezzenek. Menj a szex oldalra, ott meg naponta 10-szer megkérdezik, hogy szexeltem, nem védekeztünk, nem jött meg, akkor most lehetek terhes? És ezek változatai. Na, én inkább ettől kapok sikítófrászt.
15/15 anonim válasza:
A mennyi idő alatt küldik a jogsit kérdést se felejtsük ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!