Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem idegesít fel,...

Titeket nem idegesít fel, hogy ez a topic tele van III. világháborútól rettegő 14 évesekkel?

Figyelt kérdés

Ahelyett, hogy itt ijesztgetnének mindenkit és rettegnének többet érne ha olvasnák a kötelezőiket vagy tanulnának a dogáikra!

Nem lehet normálisan kikeresni valamit, mert szétspammelik az oldalt a kérdéseikkel.

2015. dec. 1. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
63%
Nem idegesít fel, mert megértem. Mert elég ha csak bekapcsolsz egy híradót a TV-ben és mindenhol azt látod, hogy ki mennyi fegyvert visz, meg hova, és hogy ki ki ellen van éppen, ilyen-olyan érdekekből.
2015. dec. 2. 07:35
 12/15 anonim ***** válasza:
48%

Az előző válaszolónak mondom , hogy végre egy jó válasz .

Aki III. V. háborúról kérdez az vagy jól látja a helyzetet v. jók a megérzései !!

Az teljesen nyilvánvaló , hogy nagy lépésekben haladunk egy újabb nagy háború felé és semmi jele annak , hogy ez mostanában megforduljon.

Elég baj , hogy ezt csak kevesen látják .

2015. dec. 2. 09:40
 13/15 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Titeket nem idegesít fel, hogy ez a topic tele van III. világháborútól rettegő 14 évesekkel?"

Egyszerűen ignorálom a számomra nem érdekes kérdéseket.

2015. dec. 2. 12:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem. Ez az oldal azért van, hogy kérdezzenek. Menj a szex oldalra, ott meg naponta 10-szer megkérdezik, hogy szexeltem, nem védekeztünk, nem jött meg, akkor most lehetek terhes? És ezek változatai. Na, én inkább ettől kapok sikítófrászt.
2015. dec. 2. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:
A mennyi idő alatt küldik a jogsit kérdést se felejtsük ki. :D
2015. dec. 2. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!