Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ijedeznek egyesek...

Miért ijedeznek egyesek annyira a 3. világháborútól? Nem paranoiásak kissé?

Figyelt kérdés

Vagy 3 kérdést is találok egyes oldalakon, ahol állandóan azt kérdezik, vajon kitör-e a háború.

Bár valóban vannak feszült helyzetek, odáig nem merészkedik el senki, hogy újabb világháborút robbantson ki, hogy aztán még több legyen az áldozat az eddigiekhez képest és különben is, irdatlan pénzösszegbe kerülne.

Szerintem az emberiség tanult 1914-18 és 1939-45 eseményeiből.

2011. júl. 7. 14:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Pedig egyszeru a valasz.Amerika fuldoklik az adossagban ,gazdasagi valsag van mely sok gazdag allamra es nagyhatalomra kihat.A vilaghaboru egelore az atom miatt maradt el mert mindket felnek van belole.De mihely egyik fel ugy dont hogy szamara megvivhato akkor azon nyomban haboru lehet.Pld az orosz ugy dont hogy a hegysegei elegge kivedik a sugarzastol es sziberiaba ugyahogy eleldegel ha minden kotel szakad vagy az Usa gondolja ugy hogy mindegy inditsuk meg mert a vedelmi rendszerem ugyis semmisiti az ellenraketakat.De meg mindig ott van asz idojaras barhol robban az a masik felhez is eljuthat csakakkor nem ha iranyitana az idojarast.Tehat NEM tanult belole csak FEL a kovetkezmenyektol de mihelyt valamely fel kap egy megoldast azonnal baj lehet.
2011. júl. 7. 14:39
 2/12 anonim válasza:
100%
Nem tudom, de szerintem annak az ideje már rég lejárt. Helyettük a hidegháborúk, "gazdasági háborúk" ideje köszönt ránk. Lassan úgy háborúzik majd az emberiség, hogy arról mi nem is tudunk.
2011. júl. 7. 14:39
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem jogos lehet a félelem. A világháborút megjárt öregek közül többen mondták, hogy az a baj, hogy lassan kihalnak azok, akik átélték a háborút. És akik nem élték át, azok sajnos félvállról veszik, mert nem érezték azt a tragédiát.

Ebben sajnos lehet valami.

2011. júl. 7. 14:45
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem tök mindegy, akkor úgy is mindenki kilövi az atomját, mindenki meghal, aztán aranykor köszönt a földre kezdődik megint minden az egysejtűektől.
2011. júl. 7. 15:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első válaszoló ajánlom figyelmedbe ezt a linket az időjárás irányításával kapcsolatban:

[link]

Mellesleg szerintem nem lesz 3.vh jó esetben mert iszonyat nagy pénz lenne.Gondoljatok csak bele ,ha meggyengül az usa akkor nekimegy korea a meggyengült koreának nekimegy a másik korea azoknak a japánok nekik meg kína.. Viszont kínának érdeke ,hogy ne dőljön be az usa mert sok pénz áll benne.Mindenkinek az az érdeke ,hogy ne legyen háború;)

2011. júl. 7. 15:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Amíg ez a gazdasági hadviselés kielégíti az embereket, addig nem lesz.

A kommunikáció fejlődése miatt, és az erős globalizációs hatások elkerülhetővé teszik. A jól lakott ember pedig nem szeretne meghalni.

2011. júl. 7. 15:16
 7/12 anonim ***** válasza:
57%
Mivel a harmadik világháború itt van a küszöbön és már csak az ajtót kell neki kinyitni én sem értem miért ijedeznek.
2011. júl. 7. 16:02
 8/12 anonim ***** válasza:
62%
Baracsi Attila válasza.: Majd jönnek a magánhadseregek,akik a magáncégek,multik,transznacionális cégek megbízásából bér-gyilkolnak majd.
2011. júl. 7. 16:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Már állítólag az USA-ban vannak ilyen vállalkozások. Baracsi Attila.
2011. júl. 7. 16:32
 10/12 anonim ***** válasza:
67%
Baracsi Attila válasza.: A kormányoknak már egyre inkább csak "formális"a hatalmuk,a tényleges hatalom ma már egy jó ideje inkább a tőkeerős cégek korporációinak a kezében van,s ezek már küldik egymásra a jól kiképzett bérgyilkosaikat!!
2011. júl. 7. 16:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!