Szerintetek a Jobbik lázadó csőcselék?
A tudásodat nem firtatom meret szerencsére nem ismerlek, de nem vagyok "hisztiző proli" és nem is vagyok kommunista.Miért baj olyan elvet vallani, hogy aki nem dolgozik ne is egyék?Ha én is bkv-s dolgozó lehetnék nem fájna a szívem, de nem vagyok.És az hogy te önerődből a tudásod miatt kerültél oda ahova a jelen helyzetet tekintve nem hiszem el.Nem vagyok kevesebb mint te,bárhogy szeretnél is így feltüntetni.A Magyarság egy jó része összefogott és most ez fáj?Akkor felőlem ordítsatok a fájdalomtól mert mi leszünk a győztesek!
"Világ proletárjai egyesüljetek"
Szebb jövőt!!
11:05
"nem vagyok "hisztiző proli" és nem is vagyok kommunista."
Hisztis proli mentalitás abból, hogy másoknak jobban is mehet, mint neked, arra következtetni, hogy ők loptak vagy csak szerencséjük volt. Proli mentalitás azt képzelni, hogy nálad senki sem lehet tehetségesebb vagy szorgalmasabb.
"Miért baj olyan elvet vallani, hogy aki nem dolgozik ne is egyék?"
És te mit csinálsz hétfőn 11:30-kor? Nincs ilyenkor munkaidő? :)))) Szoktál enni?
"És az hogy te önerődből a tudásod miatt kerültél oda ahova a jelen helyzetet tekintve nem hiszem el."
1) Hova kerültem, hol vagyok?
2) Miből gondolod, hogy nem önerőből? Ha nem abból, akkor miből?
Pont erről beszélek, te mocskos kommunista.
"A Magyarság egy jó része összefogott és most ez fáj?"
Abban kétségtelenül, hogy a magyarok 80%-a nem jobbikos. Ebben szerencsére elég egységesek vagyunk, mi magyarok, és ha a jobbikosok (azaz ti, büdös komcsik) ellenünk támad, le fogjuk nyomni :))))
Folyamatos műszakrendben dolgozom de semmi közöd hozzá. Vannak nálam okosabbak tehetségesebbek ezt én nem firtattam.Ellentétben veled én még nem kezdtelek el szidni, de ha gondolod mondjuk ki az igazságot:
-az mszp-nek legfontosabb az volt hogy mindenki szegény legyen mert rajtuk lehet uralkodni, és a zsidó vallásuakat az égig emelte(bár ez engem marhára nem érdekel mivel én református vagyok alapból tisztelem a vallásokat és elismerem a különbségeket),valamint a holokausz(egy újabb szégyenfolt a történelem tiszta egén)
-a fidesz csak a cigánysággal hajlandó foglalkozni elsősorban a drága esélyegyenlőséggel(ki-ki döntse el kik is vannak szép hazánkban hátrányosabb helyzetben)
-szdsz:éljenek a melegek(rájuk még nagyobb szökség van)
-az mdf nos ők nem tettek említésre való dolgot.
-a jobbik már a 2002-es választásokon segítő jobbot nyújtott a fidesznek és Dávid Ibolya is ott szónokolt az egyetemen. Az állítólag fasiszta ás náci tagokból álló gárda pedig ott volt az árvíznél és más katasztrófáknál is.
Valóban mi vergődünk. :-) Prolinak lenni nem szégyen aranyom mert amíg én "büdös proli" leírom a gondolataimat te vergődsz és vagdalkózol különféle sértésekkel. De tudod mit?!Én leszek most a bölcsebb mert nem sértelek meg és úgy gondolom az a 80% kevésnek fog bizonyulni,bárhogy is szeretnétek az ellenkezőjét hinni. Lassan mindenki ébred és április 11.-én majd kiderül,hogy hányan látnak nem pedig csak néznek.
További szép estét na és persze
Szebb jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!