Szerintetek a Jobbik lázadó csőcselék?
Szerintem ez egy újabb jobbik-ellenes, provokatív kérdés.
A 23 milliomodik. :(
Figyelj, miért nem töltöd hasznosabban az estéd?Olvass inkább egy könyvet vagy menj el valahova a haverokkal!Vagy szólj a többi bérprovokátornak, szervezzetek valami esti programot közösen...Nem unjátok még?
NEEE NEE hogy szavazz az mszpre
mert mszp s vagyok tanyáán lakoook
persze hogy a jobbikra kell szavazni
mert nekik van jó programjuk
de nem muszáj meghallgatnod
hihetsz a nacizóknak is
de magadra vess ha mégse úgy alakulnak a dolgok
mszp én ezért szeretlek
"Azért mert valaki nem jobbikos az csak zsidó köcsög komcsi mszp-s lehet? Félelmetesen buta vagy..."
mszps vagyok tanyán lakoook :D
"Szerintetek a Jobbik lázadó csőcselék?"
A "lázadó" némi tudatosságot is sugall... ennyire nem értékelném túl a jobbikosok értelmi képességeit. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy hisztis, hőzöngő csőcselék.
"A "lázadó" némi tudatosságot is sugall... ennyire nem értékelném túl a jobbikosok értelmi képességeit. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy hisztis, hőzöngő csőcselék."
mszp
fasiszta vagy fasiszta vagy hey hey hey
teli torokból hey hey hey
fasiszta vagy fasiszta vagy hey hey hey
hajrááá maszooop xD
Annyit még hozzá tennék, hogy:
Büszkék is vagytok ilyenkor magatokra, hogy ezt hozza ki belőletek a politika? Igen... lázító kérdést tettem fel, de ez még nem jelenti azt, hogy ölre kell menni. Hát ezért tart itt ez az ország! Így illetni embertársaitokat... Én szégyenleném magam. Mikor esik már le? : Ha jót akarunk, össze kell tartanunk. Nem egymást támadni. Arra ott van nekik az a szegény szép épület, ahová újságot olvasni járnak. Áááá én vagyok a naiv, hogy hiszek még egy normális világban.
Ha majd egyszer választások lesznek minálunk
A parlamentbe,mi olyan rendet csinálunk,
HOGY: Gyurcsány Ferenc és az egész pereputtya
Mesterházystul Bajnaistul megy a f@szba...
mszp én így szeretlek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!