Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Jobbik lázadó...

Szerintetek a Jobbik lázadó csőcselék?

Figyelt kérdés
És mik ezek a rendőrségi botrányaik? Jól kezdik...Vagy csak le akarják őket járatni? :(
2010. márc. 21. 19:02
1 2 3 4
 11/36 Zenon ***** válasza:
49%

Szerintem ez egy újabb jobbik-ellenes, provokatív kérdés.

A 23 milliomodik. :(

Figyelj, miért nem töltöd hasznosabban az estéd?Olvass inkább egy könyvet vagy menj el valahova a haverokkal!Vagy szólj a többi bérprovokátornak, szervezzetek valami esti programot közösen...Nem unjátok még?

2010. márc. 21. 19:18
 12/36 anonim ***** válasza:
39%

NEEE NEE hogy szavazz az mszpre

mert mszp s vagyok tanyáán lakoook

persze hogy a jobbikra kell szavazni

mert nekik van jó programjuk

de nem muszáj meghallgatnod

hihetsz a nacizóknak is

de magadra vess ha mégse úgy alakulnak a dolgok

2010. márc. 21. 19:18
 13/36 anonim ***** válasza:
52%

mszp én ezért szeretlek

"Azért mert valaki nem jobbikos az csak zsidó köcsög komcsi mszp-s lehet? Félelmetesen buta vagy..."

mszps vagyok tanyán lakoook :D

2010. márc. 21. 19:19
 14/36 A kérdező kommentje:
Amúgy, ha érdekel nem vagyok kommunista, se náci meg semmi...először fogok szavazni. Csak bekavartak a csodálatos kampányaikkal, a szemérmetlen hazudozásaikkal, a telipofával való vigyoraikkal, a melegfelvonulásukkal, előzetes letartóztatásból mentelemmel való szabadulással...egyszóval mindenki lehazudná ilyenkor a csillagot is. Dönteni meg csak kéne...
2010. márc. 21. 19:20
 15/36 anonim ***** válasza:
40%
szavazz az mszp re és legyél olyanok mint ők :D
2010. márc. 21. 19:21
 16/36 anonim ***** válasza:
15%

"Szerintetek a Jobbik lázadó csőcselék?"

A "lázadó" némi tudatosságot is sugall... ennyire nem értékelném túl a jobbikosok értelmi képességeit. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy hisztis, hőzöngő csőcselék.

2010. márc. 21. 19:22
 17/36 anonim ***** válasza:
9%

"A "lázadó" némi tudatosságot is sugall... ennyire nem értékelném túl a jobbikosok értelmi képességeit. Fogalmazzunk inkább úgy, hogy hisztis, hőzöngő csőcselék."

mszp

fasiszta vagy fasiszta vagy hey hey hey

teli torokból hey hey hey

fasiszta vagy fasiszta vagy hey hey hey

hajrááá maszooop xD

2010. márc. 21. 19:30
 18/36 A kérdező kommentje:

Annyit még hozzá tennék, hogy:

Büszkék is vagytok ilyenkor magatokra, hogy ezt hozza ki belőletek a politika? Igen... lázító kérdést tettem fel, de ez még nem jelenti azt, hogy ölre kell menni. Hát ezért tart itt ez az ország! Így illetni embertársaitokat... Én szégyenleném magam. Mikor esik már le? : Ha jót akarunk, össze kell tartanunk. Nem egymást támadni. Arra ott van nekik az a szegény szép épület, ahová újságot olvasni járnak. Áááá én vagyok a naiv, hogy hiszek még egy normális világban.

2010. márc. 21. 19:35
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Ha majd egyszer választások lesznek minálunk

A parlamentbe,mi olyan rendet csinálunk,

HOGY: Gyurcsány Ferenc és az egész pereputtya

Mesterházystul Bajnaistul megy a f@szba...

mszp én így szeretlek :)

2010. márc. 21. 19:47
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem lázadók, csak reálisak.
2010. márc. 21. 19:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!