Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a Jobbik lázadó...

Szerintetek a Jobbik lázadó csőcselék?

Figyelt kérdés
És mik ezek a rendőrségi botrányaik? Jól kezdik...Vagy csak le akarják őket járatni? :(
2010. márc. 21. 19:02
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
57%

Tipikus jobbikos. Vagy lázadó rockertini, vagy alsóközéposztálybeli, tanulatlan, minimálbérből élő, az élettől semmit nem kapó senki.

Örülj neki hogy neked olyan fene jól megy. Úgy látszik hogy jókor voltál jó helyen és vagy a nyelvtudásod vagy a testtartásod miatt megengedhetsz ilyen kijelentést. És attól mert minimálbérből élek többet kapok mint te azt valaha is remélnéd. Egy olyan pártot(súgok:JOBBIK)aki nem leszarom fosztogassunk politikát folytat, hanem értem és a még legalább pár millió hasonló helyzetben élő emberért. Felvilágosításul nem vagyok épp diplomás de érettségizett két szakmával rendelkező fiatal vagyok és elegem lett azokból akik elé te leborulsz.Te most bántasz minket,de ha bajban leszel azért ránk jó akaratú hazafiakra mindig lehet számítani.Mert a Jobbikban bízó emberek azok akik szeretik azt az országot ahol élünk, és a benne élőket,csak már nincs miből tovább támogassuk a szegény politikusokat, szegény gazdagokat, az etnikumokat.

Na tündérem ezek a tipikus jobbikosok.

2010. márc. 21. 20:07
 22/36 anonim ***** válasza:

folyamatosan le akarnak mindket járatni...egyáltalán nem érzem magam csőcseléknek és a legnagyobb rendbontásom egész életemben az volt, mikor gimiben összevesztem az egyik tanárommal és az igazgatóiba küldött...ott meg elmeséltem, mi történt és megdicsértek az őszinteségemért...

azóta sem csináltam ettől nagyobb bajt, egy csendes, szerény egyetemista lány vagyok, aki ritkán szólal meg nagyobb társaságban

2010. márc. 21. 20:37
 23/36 anonim ***** válasza:
ez csak a cionista magyarellenes propaganda resze,akarcsak a tobbi hazugsag a Jobbikrol pl: A Jobbikot az mszp hozta létre, a Jobbik náci párt, a Jobbikosok csőcselék(ahogy a kérdésből kiderült:)) , mind az 1millió jobbikos,jah...) Vona Gábor zsidó, A Jobbik miatt háború lesz, a Jobbik miatt vége lesz a szólásszabadságnak és átírják a történelemkönyveket:)) , és a LEGJOBB!!! :D A JOBBIK RENDELTE IDE AZ IZRAELI KÉMREPÜLŐKET :D:D:D:D:D Tudtok ennél mélyebb szintre is süllyedni??? kedves antijobbikosok? vagy esetleg tudnátok írni egy olyan vádat ami igaz? nem megy?:(
2010. márc. 21. 20:41
 24/36 anonim ***** válasza:
Az előző által említett urban legendeket nem hallottam még de nagy átlagban a csőcselék csatlakozik a szélsőséges pártokhoz. Ez nem a Jobbik sajátja, ez konvencionális társadalmi jelenség.
2010. márc. 21. 21:16
 25/36 A kérdező kommentje:

Köszönet. Egyébként én nem vagyok anti-jobbikos, sőt örülök, ha tisztességes a jobbik. CSAK ÍGY TOVÁBB!! Már nagyon kellene ebbe az országba a tisztesség!

Várok még véleményeket! Lehetőleg emberi megfogalmazásban ;)

2010. márc. 21. 21:18
 26/36 anonim ***** válasza:

Igen, a Jobbik egy neonáci párt. Be is bizonyították már vagy 100x. Cigányokat és zsidókat ölnek titokban. Vona Gábor, Hitler egyenesági leszármazottja. Több ezer megcáfolhatatlan bizonyíték van rá az interneten hogy a Jobbik egy lázadó csöcselék banda. Bemondták a TV-ben is!!!! Kimerik mondani, hogy cigánybűnözés, meg hogy felvásárolják az országot a zsidók. Egyáltalán, hogy lehet ilyet mondani, hogy zsidó?!?! Mit képzelnek ezek a mocskos nácik. Inkább adnánk még több segélyt a romáknak, akkor nem járnának lopni. Ráadásul árpádsávos zászlót használnak! Hasonlót használtak a nyilasok is! Kötelet nekik!!!

(irónia)

2010. márc. 21. 21:35
 27/36 anonim ***** válasza:

Az előző által említett urban legendeket nem hallottam még de nagy átlagban a csőcselék csatlakozik a szélsőséges pártokhoz. Ez nem a Jobbik sajátja, ez konvencionális társadalmi jelenség.

Lehet hogy én csőcselék vagyok de nekem még van tartásom mert a társadalmi jelenség ahogy te nevezed nem más mint diktatúra a drága demokrácia földjén. Érezd magad úrnak érezd magad annak aminek akarod, de az ilyen kijelentéseiddel sokakat megbántasz köztük engem is. Tudom akinek nem inge.., de majd ha te is a mi sorsunkra jutsz(tudom ez túlzás, mert bár nem megy túl jól de azért éhen sem halok)és anya apa vagy valaki nem fizeti többé a plázcsiba történő shoppingolásokat és a vad bulikat majg felébredtek. Inkább leszek egy olyan társadalom tagja ahol megbecsülnek mert dolgozom mint olyan aki " azért nem szavazok a jobbikra..."és előttünk is van a reklám, apa kiteszi a luxusautóból és már várja is a luxus pasi.

Na ilyen nem szeretnék lenni, de ez nem a ti érdemetek,mert apa jókor volt jó helyen.Ha teljesen magadra lennél utalva akkor is mi lennénk a csőcselék?

Mégvalami:szerintem a jobbik nem szélsőséget csak a politikai elitnek (akik félnek az igazságtól) szúrta a szemét, hogy akik 2002-ben segítő kezet adtak nekik(jobbik)azok rájöttek hogy hazudnak lopnak és csalnak.Ezért szélsőségesek ezért radikálisok és én büszkén leszek csőcselék csak legyen végre igazság és ezt a fertőt ami a parlamentben és az orszában van valaki takarítsa ki.Rám mindenesetre számíthatnak!

Szebb Jövőt!!!!! :-)

2010. márc. 21. 21:37
 28/36 anonim ***** válasza:

Én csak annyit tennék hozzá, hogy tlejesen mindegy melyik párt győz, ha nincs összefogás az emberek között!!! Ha nincs összetartás, ha nem segítjük egymást. Ha továbbra is ez megy mint amit itt a Politika rovatban nap mint nap olvasok nem számít melyik párt győz, nem számít, hogy a Jobbik mit akar véghezvinni, ha nincs egység, Magyarország eltűnik a süllyesztőbe...

Szebb Jövőt Mindenkinek!

2010. márc. 21. 22:09
 29/36 anonim ***** válasza:

"(...)Ez nem a Jobbik sajátja, ez konvencionális társadalmi jelenség. "

Ezt a mondatot nem sikerült teljesen értelmezni mi? Éppen azt mondtam, hogy nem a Jobbik velejárója a csőcselék köré gyűlése, csak éppen minden szélsőséges párt esetében igenis vonzódik a csőcselék. Ez mindenhol így van, társadalmi jelenség. Nem tudom kit bántottam meg ezzel most te szerinted. Azért ennyire ne vesszél el 2 egész mondatban kérlek.

2010. márc. 21. 23:32
 30/36 anonim ***** válasza:

20:07

"Örülj neki hogy neked olyan fene jól megy. Úgy látszik hogy jókor voltál jó helyen és vagy a nyelvtudásod vagy a testtartásod miatt megengedhetsz ilyen kijelentést."

EZ A LÉNYEG. Ti jobbikos komcsik el sem bírjátok képzelni, hogy valaki másért is lehet sikeres, mint azért, mert "jó időben jó helyen volt". Teljesítményről, tudásról, munkáról hallani sem akartok, vagy nem hisztek benne. Ha valaki nem olyan szegény, mint ti, akkor az biztosan bűnöző vagy csak szerencséje volt, és hőbörögve követelitek magatoknak az ő pénzét. Mások zsebében kotorászó irigy lúzerek.

Pontosan ez a mentalitás bukott meg 1989-ben. Vége a kommunizmusnak, érthető??? Már nem szocializmusban élünk. És csodák csodájára, az emberek 80%-a hozzá tudott szokni ahhoz, hogy piac van, verseny van, dolgozni kell, teljesíteni kell, nem pedig ordítani kell, hogy neki sok van, nekem nincs, akkor ide nekem az ő pénzét.

15-20% megkeseredett, frusztrált hőbörgő proli akárhogy hisztizik, nem fogja kommunista hitre téríteni a normális többséget.

2010. márc. 22. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!