Ha nem akarok külföldre menni dolgozni, akkor jó megélhetésért csak az az utolsó esélyem, ha vállalkozást indítok?
Figyelt kérdés
Nem vagyok hajlandó kimenni, hogy engem is lemigráncsozzanak és hazaárulózzanak. Viszont Budapestre költöztem vidékről, mert csak ott volt munka, egy albérletben lakok. Vissza akarok költözni az előző lakhelyemre. Csak miből fogok félrerakni, hogy saját házam legyen előző vidéki lakhelyemen? Mit fogok csinálni, ha ott nnem volt munka, csak ahol most lakok és dolgozok?
Ezért gondoltam arra, hogy csak vállalkozóként lennék szabad és tudnám megvalósítani amit akarok. Szerintetek?
2015. nov. 30. 00:08
11/11 A kérdező kommentje:
#8 Mert Sopron tetszik, olyan mint egy nagy falu. Budapest nem jön be a nagy embertömegeivel, meg hogy a metrón utazó emberek kb. képesek lennének leszúrni egymást.
2015. dec. 2. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!