Gyurcsány komolyan nemzeti konzultációt indít?
Figyelt kérdés
Csak én érzem úgy, hogy ennek erőltetett szaga van? Komolyan ennyire bajban lenne a baloldal, hogy olyan eszközökhöz folyamodik, amiket élesen bíráltak, amikor a kormány alkalmazta?
2015. nov. 29. 23:23
1/9 anonim válasza:
Attól még törpepárt marad. :)
És igen, ennyire mélyponton vannak.
3/9 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy mit csinál a gyökér szektájával.
5/9 anonim válasza:
Én szívesen megmondom neki a magamét
:DDDDDD
6/9 anonim válasza:
Eh, ők legalább nem közpénzből csinálják..
7/9 Andizsuzsi válasza:
Most függetlenül attól, hogy butaságokat beszél, elolvastad te azt a cikket, amit idelinkeltél? Értelmezni is tudtad?
8/9 anonim válasza:
Tudom nem leszek itt ezzel népszerű, meg azt is tudom, hogy sokan nem szeretik Gyurcsányt, de szerintem ebben a többiztosítós egészségügy ötletben van valami. Ez külföldön is több helyen működő dolog.
Nemzeti konzultációt meg bárki indíthat, nem tiltja semmi!
9/9 anonim válasza:
"Az Orbán rezsim után"?Ezen jót mulattam. És ő fogja megdönteni Orbán rezsimjét? Az év vicce.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!