Mit a véleményetek Vadai Ágnes kijelentéséről?
Figyelt kérdés
2006 Rendőrei! Köszönjük!2015. nov. 7. 22:22
3/14 anonim válasza:
Ingerküszöb alatti. 2006-ban még idegesítő volt ez a kijelentése, ma már csak halvány emlékeim vannak erről a személyről.
4/14 anonim válasza:
maximálisan egyetértek
sajnos a rendőri beavatkozás ellenére is jelentős károkat okoztak
5/14 anonim válasza:
Szerintem túlreagálja és még is egy részben igaza van, de a szövőnős kommentnek igaza van, többet segítene az országon, ha kétkezi munkát végezne és a GDP-t javítaná nem a politikai helyzetet kommentálta volna.
6/14 anonim válasza:
Ezzel a kijelentéssel csak hírnevet akar magának szerezni!
Ő is egy celeb megélhetési politikus akar lenni!
7/14 anonim válasza:
Úgy látszik valaki nagyon gyomláltatja a válaszokat, biztos sérti a "demokrata szólásszabit", de attól még egy viccpárt marad ilyen alakokkal mint a kérdés témája. :)
Sokan meg az idei rendőröknek mondtak köszönetet (ahol meg hisztizett a viccpárt). :D
8/14 anonim válasza:
A kedves-aranyos-szép-okos Vadai menjen el 3 műszakba dolgozni futószalag mellé. Ott értelme lenne az életének. (csak merthogy törölve lett, egy kicsit átstilizálva)
9/14 anonim válasza:
Vadai Ágnes - baromságain csak röhögni érdemes. Ez a nő egy feltűnési viszketteségben szenvedő alany. Nemrég volt az ATV-én egy műsorban hát még a műsorvezetőt sem nagyon hagydta szóvá jutni - a süket dumáján pedig jót nevettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!