Mi a véleményetek erről?
Miután úgy is lesz olyan jobbikos, aki szerint ez kitaláció, kettes számú kérdés: azzal egyet tudsz e érteni, hogy a 21. században valakiket etnikai alapon diszkriminálnak?
így van
szebb jövőt! és rendet!
A Jobbikosok féltek,hogy kényes kérdéseket tesznek fel.A betiltott Gárda pedig milyen jogon akadályoz meg bárkit is,hogy egy nyilvános rendezvényen részt vegyen?
Az mese,hogy megakarták zavarni a rendezvényt! Ha megpróbálják,akkor kilehet őket vezetni a rendezvényről.
Rasszisták,erről van szó.
" A Jobbikosok féltek,hogy kényes kérdéseket tesznek fel.A betiltott Gárda pedig milyen jogon akadályoz meg bárkit is,hogy egy nyilvános rendezvényen részt vegyen?
Az mese,hogy megakarták zavarni a rendezvényt! Ha megpróbálják,akkor kilehet őket vezetni a rendezvényről.
Rasszisták,erről van szó."
ki fél?
nem hagyjuk hogy bárki is zavarja az előadást!
már hőbörögve jöttek
ezután se lesznek beengedve ha így viselkednek
ennyi
ez a kérdés egyáltalán nem kényes
látszott a viselkedésükön hogy nem azért jöttek hogy meghallgassák az előadást nem azért hogy megzavarják
és te meg ne használj ilyen nagy szavakat
HANEM INTÉZD EL HOGY A ROMÁK NE BÁNTSÁG GALGAGYÖRKÖN A CSALÁDOT AKIKNEK EL KELLET HAGYNI AZ OTTHONUKAT
kösz
Nevetségesek vagy kérdező, és a többi antijobbikos válaszoló, bocsi. Én se engedtem volna be oda 10 hőbörgő, anyázó, rasszista cigányt, pedig nem vagyok gárdista. Mellesleg tényleg vicces hogy nincs videofelvétel az ügyről. Kurucon legalább legtöbbször alátámasztják képekkel vagy videóval az állításukat.(mellesleg nem szoktam olvasni kurucot, de amennyit eddig láttam cikket róla, sokkal hitelesebbnek tűnik a szememben mint az index) És egy cigány képviselőnek sose szabad hinni, maximum egy cigány civilnek, magánembernek.
Egyébként ti is tudjátok hogy a gárda betiltása politikai célzatú volt, semmi félelemkeltés nincs az egészben, max az átvert cigányok hiszik azt hogy félniük kéne, mint Sajóbábonynál. Ott is megvezették őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!