Az MSZP szavazóbázisát a nyugdíjasok adják?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 14:53
31/40 anonim válasza:
Látjátok kedves gyűlölködők, ezért nem lehet veletek értelmesen beszélgetni. Feltesztek egy kérdést, kaptok rá normális, korrekt, kulturált válaszokat, és máris elkezdtek kötekedni és trágárkodni, mert azok nem egyeznek a sablonjaitokkal. Bocs, de annyira általános ez a stílus mindenhol, ahol jobb(ik)osokkal találkozik az ember.
32/40 anonim válasza:
"Látjátok kedves gyűlölködők, ezért nem lehet veletek értelmesen beszélgetni. Feltesztek egy kérdést, kaptok rá normális, korrekt, kulturált válaszokat, és máris elkezdtek kötekedni és trágárkodni, mert azok nem egyeznek a sablonjaitokkal. Bocs, de annyira általános ez a stílus mindenhol, ahol jobb(ik)osokkal találkozik az ember."
persze jobbikosokkal :D
én mszp s vagyok :DDD szip szip xD
én kezdem az internacionálét
föl föl ti hülyéi a földnek
föl föl te nyugdíjas szavazóóó
most magad nyúgdíííjak jööönek
de az életednek így is vége máááár :DDDD
33/40 anonim válasza:
Hagyjad 54 -es! Ezek állatok,nem tudtad? Nem értenek a magyar szóból, pedig NAGYMAGYAR-nak tartják magukat!Okos enged...
34/40 anonim válasza:
na én akkor folytatnám is az internacionálét ha szabad :)
A magyarságot végkép eltörölni
nyugdíjasok csapat tartsál velüünk
jó rabszolgák lesznek majd belőlük
semmik vagyunk de győzni fogunk :D
35/40 anonim válasza:
A Jobbik szavazó táborát nácik alkotják ?
37/40 anonim válasza:
de attól függetlenül mind zsidó is.
38/40 anonim válasza:
ahogy elnéztem MSZP-s gy?léseket,napokat,stb az emberek 90% nyugdíjas
40/40 anonim válasza:
Érdemes elolvasni az itteni hozzászólásokat, és egy kívülálló máris láthatja, mekkora értelmi és kulturális törésvonal van két tábor között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!