Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP szavazóbázisát a...

Az MSZP szavazóbázisát a nyugdíjasok adják?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 14:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
32%

Tök mindegy hány diplomád van, hány nyelvet beszélsz és hogy értelmiséginek mondod magad. Attól még ostoba vagy, mert olyan pártra szavazol, ami 3x volt kormányon, és abban a 4 éves ciklusban állandó mélyrepülés volt. Persze most lehet fogni a válságra a dolgot, de 2002 óta mélyrepülés van minden téren, és akkor még sehol sem volt a válság. Szerencsére az mszp 5% alatt van a fiatalok között. Szóval a szavazóik legnagyobb része nyugdíjas, akik csak annyit látnak az egészből hogy 2x annyi nyugdíjat kapnak, de azt már nem látják hogy 2x annyiba kerül minden mint 98-02 között, és hogy sok ember éhezik mert nem talál semmilyen munkát.

egy jobbikos, aki inkább fideszt akar kormányra, mint az mszp-t

2010. márc. 21. 15:57
 22/40 anonim ***** válasza:
38%

"54 58 77 % os egy és ugyan az a személy csak más felhasználó névvel"

Én az 54% vagyok, és garantálhatom hogy nem ismerem a másik két hozzászólót. Viszont ismerek rajtam kívül másokat (nem sokat!), akik szintén baloldali értelmiségiek.

A diplomáimhoz semmi közöd, de annyit elmondhatok, hogy Nyugat-Európa több országában elismertek mérnökként és komoly, felelősségteljes pozícióban dolgozom.

A hülyézést pedig kikérem magamnak. Én sem minősítek senkit, ha a Jobbikra vagy a Fideszre szavaz. Tudom, hogy sokféle vélemény van, és tiszteltben tartom, ha valaki tőlem eltérően gondolkodik. Ehhez még értelmiséginek sem kell lenni, kedves barátom...

2010. márc. 21. 16:00
 23/40 anonim ***** válasza:
54%

" Hogy jössz te ahhoz, hogy megkérdőjelezzél minket! Ki kérem magamnak! Én 1 hozzászólást írtam, ha így tetszik én vagyok a 77-es. Nem bírod elviselni ugye, hogy többen is vagyunk akik az MSZP-t támogatjuk és fiatalok vagyunk, nem dőlünk be a jobbik marhaságainak.

Ki vagy te, hogy bárki is bemutassa neked a diplomáját???"

mondtam nincs neki

hazudik a hülye mszp s

szánalom!!!

2010. márc. 21. 16:01
 24/40 anonim ***** válasza:
22%
Erre csak annyit tudok mondani, hogy megszólalt a jobbikos kultúra! Ha nem írtad volna, hogy jobbikos vagy, akkor is rájöttem volna az alpári, másokat lenéző és gusztustalan stílusodból!
 25/40 anonim ***** válasza:

" "54 58 77 % os egy és ugyan az a személy csak más felhasználó névvel"

Én az 54% vagyok, és garantálhatom hogy nem ismerem a másik két hozzászólót. Viszont ismerek rajtam kívül másokat (nem sokat!), akik szintén baloldali értelmiségiek.

A diplomáimhoz semmi közöd, de annyit elmondhatok, hogy Nyugat-Európa több országában elismertek mérnökként és komoly, felelősségteljes pozícióban dolgozom.

A hülyézést pedig kikérem magamnak. Én sem minősítek senkit, ha a Jobbikra vagy a Fideszre szavaz. Tudom, hogy sokféle vélemény van, és tiszteltben tartom, ha valaki tőlem eltérően gondolkodik. Ehhez még értelmiséginek sem kell lenni, kedves barátom..."

persze persze XDD

üljél le

26/40 anonim ***** válasza:
27%

"Erre csak annyit tudok mondani, hogy megszólalt a jobbikos kultúra! Ha nem írtad volna, hogy jobbikos vagy, akkor is rájöttem volna az alpári, másokat lenéző és gusztustalan stílusodból!"

kel zsepi?

2010. márc. 21. 16:02
 27/40 anonim ***** válasza:
0%

Én is leirhatnám ide hogy diplomás vagyok

bizonyítsd be hogy nem -.-

2010. márc. 21. 16:03
 28/40 anonim ***** válasza:

itt mindenki diplomás értelmiségi nem tudtad?

hülye mszp sek 2 ciklus szoci kormányzás nem volt pont elég???

nem ugye???

2010. márc. 21. 16:04
 29/40 anonim ***** válasza:
20%
én is írhatnám,hogy 15 diplomám van és a zsenik klubjának bennfentes tagja vagyok, az IQ-m pedig 200 fölött van, és 154 éves vagyok, de 20nak nézek ki....
2010. márc. 21. 16:05
 30/40 anonim ***** válasza:
11%

"54 58 77 % osok

elénekeljük az internacionálét? xD

vagy sz mszp kampánydalt esetleg?

igen igen ooo elkurtul igen :)

agy mosottak:)

2010. márc. 21. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!