Az MSZP szavazóbázisát a nyugdíjasok adják?
Egyetértek a 15.16.-ossal.Én is diplomás,27 éves vagyok,és nem vagyok sem cigány,sem zsidó,sem meleg.
A Fidesznek sokkal több a nyugdíjas szavazója.Főként a vidéki településeken,ahol a templomban kiátkozzák azt,aki nem a Fideszre szavaz.
Én is fiatal vagyok. Nem vagyok se zsidó, se cigány, se meleg, csak egyszerűen fiatal, aki az MSZP-re szavaz.
Egy nagy baromság, hogy csak a nyugdíjasok szavaznak rájuk, rengeteg ember ismerek, aki fiatal, mégis rájuk szavaz!
"Én is az MSZP maghoz tartozom, de sem nyugdíjas, sem zsidó, sem cigány, sem meleg, sem kommunista nem vagyok, hanem több diplomás, sok nyelven beszélő, világot járt fiatal értelmiségi. Nem kellene általánosítani...
"
ja ja több diplomás
milyen diplomáid vannak?
légyszíves mutasd be őket
mi volt a diploma munkád?
értelmiségi?
te hülye vagy barátom
54 58 77 % os egy és ugyan az a személy csak más felhasználó névvel
de akkor mondjátok el hol szereztétek a diplomát
melyik évben pontos (dátum év hónap nap)
milyen szakon
mi volt a diploma munkátok
diplomavédés ideje
tanárok professzorok neve
ugye majd ellenőrizhetem az adatokat?
Nagy részét nyugdíjasok, de több kisebbség is, pl.: cigányok, zsidók. Én hallottam egy interjút egy cigány nővel:
"- önök melyik pártra fognak szavazi?
- mi az mszp-re, mert az nem tesz különbséget az emberek között. Az a jó nekünk"
De nagyon sok fiatal is, pl.: iwiw-en láttam egy csajt, aki kiírta magáról, hogy "egyébként bal oldali vagyok, ha még nem tűnt volna fel" blablabla... és kb. 31 éves volt, már nem emlékszem.
a nyugdíjasok az mszp kb. 67%-át ők alkotják.
Hogy jössz te ahhoz, hogy megkérdőjelezzél minket! Ki kérem magamnak! Én 1 hozzászólást írtam, ha így tetszik én vagyok a 77-es. Nem bírod elviselni ugye, hogy többen is vagyunk akik az MSZP-t támogatjuk és fiatalok vagyunk, nem dőlünk be a jobbik marhaságainak.
Ki vagy te, hogy bárki is bemutassa neked a diplomáját???
"mi az mszp-re, mert az nem tesz különbséget az emberek között"
fenét nem a cigányokat előnyben részesíti
de most nem fognak nyerni ez van kis párt lettek
remélem eltűnnek a süllyesztőbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!