Szerintetek a "Kiábrándultam a jobbikból. Szerintetek? " kérdés feltevője, egy frusztrált provokátor? Fideszes vagy MSZP-s vagy valóban Jobbikos?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 14:34
11/28 A kérdező kommentje:
Csak hogy érthető legyek!
Most Jobbik tag vagyok, de évekig Fidesz tag voltam.
Most a Jobbiknál aktivizálom magam de eddig a Fidesznél tettem ugyanezt!
Semmi különbség nincs az aktivistáik között, sőt nagyon sok ex Fideszessel találkozom a Jobbikban.
2010. márc. 21. 14:54
12/28 anonim válasza:
Én innét nem fogom megtudni, hogy ő kicsoda, mellékesen pedig nem is érdekel. Szimplán csak szeretnék hinni neki. Vagy akár mondjon pár nevet, mert így gyakorlatilag a levegőbe beszél.
13/28 anonim válasza:
ez a kérdésfeltevő is "kiábrándult jobbikos" volt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__6..
közben meg totál kiderült, hogy hazudik mint a vízfolyás.
15/28 anonim válasza:
14:40 mert ilyen nem létezik.
16/28 anonim válasza:
Mért kellene demokratának lennünk?
17/28 anonim válasza:
Mi a véleményem? ez: [link]
Amugy a Jobbikban tényleg van egy-két (sok) ilyen elem, mint amilyet bemutatot, de a fontosabb helyet nem ők töltik be, és ha nem hazug provokátor, ezt neki is kéne tudnia...
18/28 anonim válasza:
Van az MSZPben és a FIdeszben is. Csak ott nem egy-két..
19/28 anonim válasza:
na tessék kérdező te is kiábrándultál valakikből.
Jó lenne ha szétszednénk,mi ez ha nem provokálás?
20/28 A kérdező kommentje:
Szedjetek!
2010. márc. 21. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!