Merénylet kormánytag ellen? Csak nekem jut eszembe Bástya elvtárs? " Micsoda? Hát engem már meg sem akarnak ölni? Hát én már szart érek? " Most nem ez megy?
Van különbség? Egyáltalán változott valami a Tanú óta?
Orbánt akarhatták megölni a TEK által elfogott férfiak
Orbán Viktort akarta meggyilkolni az a két férfi, akiket nemrég előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság – értesült a Blikk. A lap úgy tudja, hogy mindkét gyanúsított hatvan év feletti, a „Magyar Nemzeti Hadsereg” tagjainak mondják magukat. A szervezet szélsőséges, uszító nézeteket terjeszt az interneten és állításuk szerint fő céljuk a hatalom megdöntése.
Hát persze hogy a Zemberek Zemberét.
Az eset komolyságára jellemző hogy be is mutattak egy marék rozsdás szart mint bizonyítékot és Pintér már bele is sült a kamujába a sajtó előtt.
!!!
Pintér kamuzhatott a sajtótájékoztatón kiállított robbanószerekről
Bombákat és lőszereket állítottak ki, mondván, hogy azokat a múlt hétvégi akciók során foglalták le. Az MTI szerint viszont csak azokhoz hasonlóak voltak, amiket bemutattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!