Szerinted hány százalékot ér el a Jobbik az április 11. -i választásokon?!
rettentő buták vagytok sajnos....
különben a reális a 10-12% és ez pont 10-12%ékkal több, mint amennyire szüksége lenne az országnak
21:29 - Két variáció van. Te vagy cigány vagy, vagy bevándorló.
Látod... nagyon jól tudod, hogy a cigányok nem fognak a jobbikra szavazni. Ha ezt ki merted jelenteni, akkor bizonyára azt is tudod miért. Mert megszűnik a segíj, el kell menni dolgozni. Ugye?
És milyen kisebbségről beszélünk? 20% azért, mert a cigányok nem a jobbikra fognak szavazni? És ha ők is rá szavaznának? Akkor 80% lenne? :)
Ja igen... aki 15-én kint volt, azt tudja mekkora összetartás és támogatottság van. Annak nem kell magyarázni semmit sem.
Nagyon sok olyan ember van az ismeretségi körömben, akik nem adták a kopogtatócédulák egyik pártnak sem. Ennek ellenére szavazni mennek, a jobbikra.
Gondolom nem csak az én ismerőseim között van ez, úgyhogy nincs ok az aggodalomra!
Aki jobbikos, aki kint volt 15-én, aki volt lasossági fórumon az tudja miről beszélek.
Azt a pár embert aki elvakult Orbánfia sajnálni tudom, mert nagyon nagy meglepi lesz neketek. Nem 10% lesz, hanem jóval fölötte, ebben biztosak lehettek!
Szebb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!