Szerinted hány százalékot ér el a Jobbik az április 11. -i választásokon?!
20-25%.
Szeretnék megkérni minden Jobbik-ellenest valamire!
Csak egy pillanatra gondoljatok bele légyszi, mindezt az eredményt mekkora média-ellenszélben fogja elérni!
Úgy, hogy bizonyos körökben ciki jobbikosnak lenni!
Tehát az a párt nem ciki amelyik hazudott, amelyik nekivezényelte a rendőröket az embereknek (fideszeseknek is). Az még úgy vállalható, nem?
De az MDF és az ő fantasztikus jelöltjei sem égőek.
( http://www.youtube.com/watch?v=gZrolqyn_wg - RTL-n vajon miért nem volt? )
Csak jobbikosnak lenni, az a ciki:)
reálisan 20-25 % között, de nem is az a kérdés, hogy hány százalékot kap, hanem, hogy hány egyéni helyet sikerül elszednie a Fidesztől. ha az első körben nem túl sok Fideszes győz egyéniben, és a Jobbik a második helyen végez, akkor nagyon éles helyzetek alakulhatnak ki a második fordulóra! talán az erősen cigányfertőzött helyeken még egyéniben is el tudják akkor hozni a mandátumot, és az lesz a nem semmi!
SZEBB JÖVŐT!
Remélem 50%.
És ez nem hülyeség a fiatalok 80% jobbikra szavaz, az 30év körüliek egy része fidesz de akik észhez tértek azok ugyancsak jobbik és hát ugye az ennél öregebbek hát igen azok mszp, vagy fidesz, na de a 60 éves vének már bocsánat tudják egyáltalán hogy mire/kire szavaznak???
A 15%hoz meg annyit fűznék hozzá ha a média azt mondja 10%akkor mindenki azt hiszi hogy annyi, ha azonban kinyitnád a szemed észre vennéd hogy egyik adó se adta le pl március 15.én a jobbik beszédét... persze a fidesz meg az mszp.... sok szemét,rabló. Szal a média a legnagyobb kapmány és választás irányító.
12%
Akik ide írnak azoknak is az 50%-uk tízen éves :D OKÉ TUDOM HÜLYE VAGYOK SOKKAL TÖBB LESZ.MAJD MEGLÁTJÁTOK;)
50 körül meglesz!
Nyerni fogunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!