Miért nem oszlatják fel magukat az MSZP-sek és belőlük kiszakadtak a jelenlegi lassú haláltusa vívása helyett?
"baloldali szavazó mindig lesz."
Mik azok az értékek, elvek, amiket vallanak a balosok ? Jelenleg semmiféle értéket, elvet nem látok a baloldaliak körében, csak a Fidesznek / kormánynak való örökös ellentmondást és a kedvenc Párt kijelentéseinek kritika nélküli szajkózását, még akkor is, ha 2 nappal ezelőtt teljesen az ellenkezőjét mondták, hogy ha a Fidesz USA-barát, akkor ők lesznek oroszbarátok, ha meg a Fideszt fogadják fel az oroszok barátjának, akkor meg USA-barátok lesznek a balosok, ezek "komoly" elvek, kötelezzétek el magatokat végre valami mellett mindvégig, és csak azután beszélhettek baloldaliságról.
"A baloldallal ma az a gond,hogy 4 felé van szakadva,azért gyengék külön külön...
Egységesen azért nagyjából a 25-30%ot hoznák ma is még. "
Elhiszed, hogy van ekkora igény az Együtt - PM - MLP - DK-féle szemetekre ? Korábban azt gondoltam, hogy "csak" az MSZP "erős", de hogy a belőle kiszakadt pártocskák mögött is százezrek állnak, teljesen új.
És mik azok az elvek,amiket a fidesz vall 2015ben?Kdnp is csak érdekből van velük.Egy fityesz pattanás csak.
A Fidesz is mondott,ígért már sok mindent és nem úgy lett.
Elég messze áll a jobboldaliságtól a fid. is...nem néppárt az sem,csak zsebpárt.A saját érdek köreiket szolgálják csak ki,közben pedig a nemzetről beszélnek,de semmit nem értenek hozzá.Semmit nem is tettek értük...
# MolotovPunk:
Mondtam volna hogy a Fidesz - KDNP jobb lenne, mint az MSZP és belőle kiszakadtak ? Ők is ugyanolyan elvtelenek, ugyanúgy börtönbe azokkal a pártokkal és közeli embereikkel, csak a különbség a közöttük az, hogy a fideszesek képesek felismerni, hogy mik azok, amikkel lehet szavazatot nyerni, míg a "bal"osok és (ál)liberálisok meg képtelen belátni, hogy amit művelnek, mint ez az immigránsok ész nélküli beengedése, hogy azzal orbitális öngólokat rúgnak maguknak. Nem az a téma ez az immigránsok, aminél lehet a destruktív ellenzékiséggel szavazatokat rabolni.
MSZP-re is csak azért szavaztam,mert nem voltam biztos benne,hogy 2014-ben bejut az LMP a parlamentbe.
Hála Istennek bejutottak.
"De érdekes hogy Merkel jobboldali, és mégis cse*tetik a jobberek (igaz hogy nem magyar így má értem)"
Mérkellt az elmeroggyant politikája miatt "cse.tetik" amúgy. :D
Attól függetlenül az mszp-nek a süllyesztőben lenne a helye a nyúlványaival együtt.
Én meg kénytelen vagyok az MSZP és LMP között válogatni.
Ha pedig egyszer összeolvad a baloldal,akkor az is elképzelhető,hogy a több pártból összeolvadt baloldalra fogok szavazni,mert ugye egységben van csak erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!