Nem nevetséges, hogy egyesek istenítik Orbánt a kerítése miatt és ezzel már figyelmen kívül is vannak hagyva a bűnei?
Ennyire mélyen van Magyarországon a politikai igényesség?
Ennyi erővel akkor elmegyek én is politikusnak, ha ilyen mélyen van a szint.
"A migránsok nem is Magyarországra akarnak jönni,de minden embernek ez a legfontosabb kérdés."
Az egy dolog, bár nagyon uncsi, hogy mást nem tudtok fújni, főleg, hogy semmirevaló "kvótás szétosztással" oldanák meg a haverjaid a problémát. :)
A vilag osszes allamaban azert valasztanak politikusokat /ill miniszterelnoket, elnokot, kancellart/ hogy azok megoldjak a felmerulo problemakat. A gazdasadi sikerek, es az epp adodo esemenyek /arviz, egyeb katasztrofa, jelen esetben tomeges migracio/ kezelese legitimalja az adott kormanyt. Ha ezekben rosszul, vagy sehogy nem teljesit elobb utobb elfordulnak tole az emberek. /mint ahogy tortent ez feri eseteben/
Azt kell latni, hogy orbanek gazdasagi eredmenyei meg nemzetkozileg is elismertek. /2010 elott brutalis volt az allamadosag, a gazdasagi novekedes pedig MINUSZ volt-magyarul zsugorodott a magyar gazdasag, mara pedig tarosan 2% folott NOVEKSZIK, bovul a magyar gazdasag minden evben/ az allamadossag ugyancsak csokkent. A migracios problemat szinten jol oldotta meg, sot, orban nemzetkozi szereplove valt /nemet kormanyellenes tunteteseken fellelhetok az 'orban hilf uns' transzparensek/, illetve a visegradi regioban rendkivul nepszeru a polgarok szemeben /lengyelolrszag, szlovakia,csehorszag/ Az osztrak szabadsagpart vezetojenek kimondva peldakepe orban.
Az egyetlen amit a szemere lehet vetni, az a gyanus kozbeszerzesi eljarasok, hiszen eleg gyakori, hogy fideszhez kozelallok nyerik a palyazatoket. Teszem hozza a vilagon mindenhol letezik korrupcio /az usaban pl legalizaltak is, elneveztek 'lobbizasnak' / Illetve aki emlekszik meg az MSZP kormanyzasara, nos ok nem magyar gazdasagi potencialt novelo szandekkal loptak, hanem pl a bkvben konkretan kiloptak az intezmenybol SZERVEZETTEN a pent. /ez pl kuriozum, meg az usaban is bevarrnak ezert/
Gina, te meg birkazo melysotetsegeddel nyugodtan elmehetsz az anktartiszra. Az a helyzet, hogy jelenleg ertelmisegi holdudvart tekintve is a fidesz a legerosebb, csak eleg megnezni egy tvmusort, ahogy jobb, es baloldali ertelmisegiek vitatkoznak egymassal. Komoly gondja van a ballibeknek az ervelessel Ezert is fordulhat elo az, hogy neked sincsen erved, ugyanis nem kapsz municiot balrol, hanem a ballib ertelmiseg is pont ugyanezekkel az 'ervekkel' /ugye vilagos h megbelyegzes nem erv, hanem netto eloitelet/ dolgoznak : populista, naci, fasiszta, stb...
Valahogy nem hallottam azt a sok 'felejthetetlen' rossz dolgot, amit a fidesz csinalt.
Szoval ideje lenne elgondolkodni, h mi az oka annak, hogy a baloldal legetossebb partja ma pont 7% on van. Ahelyett hogy orban szemelyet fikazzatok.
"Az egy dolog, bár nagyon uncsi, hogy mást nem tudtok fújni, főleg, hogy semmirevaló "kvótás szétosztással" oldanák meg a haverjaid a problémát"
Én nem mondtam,hogy nem fontos a bevándorlás kérdése.
De szerintem NEM EZ MA A LEGFONTOSABB kérdés Magyarországnak.Mégis az emberek ezen csámcsognak folyton,mert ez olyan,mint egy akciófilm,izgalmas.
Nem ez kellene,hogy meghatározza elsősorban a pártszimpátiát.
A kvótáról pedig nem tudom milyen részletek vannak.De gondolom nem egyforma arányban kellene befogadni embereket.A fejlettebb,nagyon területű országoknak gondolom többet kellene.
De szerintem ebből úgy sem lesz semmi,mert senki nem fogja megengedni.
Szóval csak húzzák az időt ezzel a sakk-matt játékkal,amikor a vége úgy is az lesz,hogy visszaküldik a legtöbbet,oda ahonnan jöttek(sajnos vagy nem sajnos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!