Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem nevetséges, hogy egyesek...

Nem nevetséges, hogy egyesek istenítik Orbánt a kerítése miatt és ezzel már figyelmen kívül is vannak hagyva a bűnei?

Figyelt kérdés

Ennyire mélyen van Magyarországon a politikai igényesség?

Ennyi erővel akkor elmegyek én is politikusnak, ha ilyen mélyen van a szint.

2015. nov. 21. 17:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%
És képzeld el hogy a Jobbikosok többsége beállt a sorba. Vona Gábor hivatalos fb oldalán olvastam múltkor mikor kiderült mennyivel többe került a kerítés (mutyi volt az is) hogy voltak akik azt írták "nem számít mennyi csak legyen kész". Még Vona Gábor is kommentelt hogy azért nem hagyjuk hogy szétlopjanak mindent.
2015. nov. 21. 17:26
 2/13 anonim ***** válasza:
16%

Memóriájuk 3 másodperces, mint az aranyhalé.Szerinted miért lehet ezzel a néppel mindent megcsinálni? Mert ilyen szinten vannak szellemileg.Orbánnak ez az egy jó dobása volt, de előtte volt ezer rossz, aminek folyamatosan isszuk a levét.És azért tegyük hozzá, uniós szinten nem biztos, hogy a kerítéssel is jól járunk.

Orbánnak a legfontosabb, hogy folyamatosan szembe menjen mindennel!

2015. nov. 21. 17:41
 3/13 A kérdező kommentje:

Vona Gábor is csak maradjon csendben.

Mióta megvolt a választás, hallani sem lehet a Jobbikról, lényegében beálltak a Fidesz fiókszervezetének. Nem mintha 2010-14 között olyan sok mindent csináltak volna, már ahhoz képest, hogy ők egy alulról szerveződő, utcai harcos, radikális néppárt.

De mindegy is, itt nem a Jobbikról van szó.

2015. nov. 21. 17:43
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Én nem találkoztam oylan emberrel még, aki eddig nem volt Fideszes, és a kerítés miatt hirtelen az lett.. Sokan vannak akik a kerítéssel egyet értenek, de ettől függetlenül vallják, hogy nem tetszik nekik az amit a Fidesz más téren művel.. Azzal meg mi a bajod, ha az emberek néha gondolkoznak, és nem csak esztelenül szidják a Fideszt, bármit csinál? Ha olyan dolgot csinálnak, ami Magyarország érdeke, akkor nem fogom csak azért ellenezni, mert a Fidesz csinálja.. -.- Ettől még nem vagyok Fideszes és nem felejtettem el amit eddig műveltek.. A baloldali idióták is abbahagyhatnák végre, hogy az ellenzék szót szó szerint értsék, és nem csinálnak semmit, csak szó szerint mindent elleneznek, amit a kormány párt csinál.. szerintem ez is nevetséges
2015. nov. 21. 18:22
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hagyom figyelmen kívül hogy eddig mit tettek, de elég nehéz olyannal egyetérteni, akinek nincs is lémyegében terve vagy ötlete.. mutass egyetlen javaslatot, a baloldaltól, hogy mit kéne tenni.. ne azt, hogy hogyan szidják a fideszt, vagy hogy szerintük mi nem jó, hanem arról mutass javaslatot tőlük, ha szerintük ez így nem jó, akkor hogyan kéne! Jéé nincs ilyen javaslat, na látod, elég nehéz egy nem létező alternatívával egyetérteni és támogatni..
2015. nov. 21. 18:31
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
Viktorunknak semmi komoly bűne nincs, legalábbis a Gyurcsányhoz, meg a Libáshoz képest szenté lehetne avatni. Hajrá Viktor.
2015. nov. 21. 19:01
 7/13 A kérdező kommentje:

Ki a a tököm beszélt itt a baloldalról?

Hogy jönnek ők ide?

A kérdés a Fideszről szólt, hahó!

2015. nov. 21. 19:13
 8/13 anonim ***** válasza:
78%
Úgy jött ide a baloldal, hogy ha nincs mást támogatni, akkor mégis kit támogasson az ember? Ha az ellenzék még csak egy értelmes alternatívát sem tud nyújtani, akkor mégis kit támogassanak? A semmit nem lehet támogatni..
2015. nov. 21. 19:45
 9/13 anonim ***** válasza:

Tudod van egy mondás.

Mi kell a népnek.

Kenyér és cirkusz.

Ha nincs kenyér jó csámcsogni a cirkuszon.

A migránsok nem is Magyarországra akarnak jönni,de minden embernek ez a legfontosabb kérdés.

A magyaroknak nem nehéz megfelelni.

Végy egy kis gyűlöletet,fűszerezd meg populizmussal és nacionalizmussal,és nyert ügyed van.

2015. nov. 22. 07:02
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem annyira nevetséges, ellentétben a főnökeid "mindenkit engedjük be" beütésével. (Most nem rettegnek a "23 millió" bevándorlótól.)

Ráadásul ez még nem fogja azt jelenteni, hogy elnézik a sok hülyeséget, de hát ha a többi egy nulla akkor ez van.

2015. nov. 22. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!