Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tartják felháborítónak...

Miért tartják felháborítónak azt, hogy az RTL KLUB ki lett tiltva a parlamentből?

Figyelt kérdés

Szerintem ebben semmi meglepő nincsen, én azon csodálkoztam, hogy még eddig nem tett valamit a kormány annak érdekében, hogy ne non-stop Fidesz szapulás menjen csak a hírekben.

Értem én azt, hogy a média adó meg stb, meg ugye ezzel Orbánt sem akarom védeni, de ki franc nézné jó szemmel, hogy beengedsz valakit a házadba, akit eleve utálsz mert csak lejárató szövegeket nyomat rólad, és nem mellesleg kiforgatja minden szavadat, és manipulatív híreket közvetít az emberek felé.

Ez nem sajtószabadság megsértése, hanem ez indokolt lépés volt a parlament részéről.

Még egyszer kihangsúlyoznám, hogy nem a Fideszt védem ezzel, de már tényleg hányingerem volt az RTL híradók alatt, mert nagyon gyerekes és szánalmas volt ahogy manipulálták, és uszították az embereket, a minden féle nevetséges demagóg okfejtéseikkel.

2015. nov. 20. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Nem a parlamentből lett kitiltva, csak egy SAJTÓtájékoztatóról.
2015. nov. 20. 18:12
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 [link]
2015. nov. 20. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Mert ők nem értik Orbán Viktor Miniszter Elnök Úr páratlan nagyszerűségét, mi egyenesen a mennyekből fakad.
2015. nov. 20. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

"beengedsz valakit a házadba"

Gondolom ez a baj, hogy ez nem éppen az ő háza.

Egyébként meg eszemben sincs védeni az RTL-t, de néztél m1-híradót az elmúlt pár évben?

2015. nov. 20. 18:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Igen néztem, sőt az MSZP alatt is néztem, ugyan az ment mint most.

Fényesre polírozták a baloldal hátsóját a Napkeltében.

Nyilván mióta az M1 kizárólag híreket nyomat egész nap, azóta megy ez a Fidesz propaganda.

De legalább csináltak normális M2-őt, na meg az M3, M4.

Régen ezeknek a műsorai egybe voltak sűrítve az M1-en, most meg aki nem akarja nem nézi egész nap a propagandát, van helyette más.

Régen meg rákényszerültél MSZP propagandát nézni, mert nem volt más (már akinek nem volt műholdas, vagy kábel tv-je)

2015. nov. 20. 18:44
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Hát kösz, de én a szennycsatornák helyett inkább ismeretterjesztőket nézek.
2015. nov. 20. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:
72%

"Még egyszer kihangsúlyoznám, hogy nem a Fideszt védem ezzel"

Persze. Még véletlenül sem.

2015. nov. 20. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:
10%
Az RTL már tényleg nézhetetlen. Szinte röhögő görcsöt kaptam az önmagát sajnáltató RTL-en. Jaj szegények ki lettek "tiltva" a sajtó tájékoztatóról. Mindjárt megsajnálom az összes RTL-es pénzes fejest(őket mindenki csak bántja a Fidesz olyan gonosz velük :D), nyilván ők is a többműszakos gyári melóból lettek gazdagok. Ugyan már egyszer venné elő őket valaki lehet sárosabbak, mint a Fidesznél bárki.
2015. nov. 20. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Nahát 0%? Ennyire fáj mindenkinek az igazság?
2015. nov. 23. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!