Ez lenne a demokrácia? Hogy a parlamentből, ahol az ország állampolgárai által eltartott emberek dolgoznak (vagy legalábbis ott vannak) médiumokat tiltanak ki?
Egyébként olyan nincs hogy "médiumok":
ma 12:50
Azt mondod nem létezik olyan, hogy médiumok, majd linkelsz egy leírást, aminek az egyik bekezdésének ez a címe:
"Médiumok, mint a kommunikációs folyamat lépcsői"
???
"A média szó többes számú változata. Ezért tulajdonképpen nyelvtanilag helytelen a következő magyar kifejezés használata „médiumok” – mégis ez terjedt el a hétköznapi használat során."
Első bekezdés.
13:01
utolsó mondatban a végkövetkeztetés:
"Szerintem tehát mára léteznek és jók mind a médium, mind a média, és ezek többes száma is."
Mindenkinek megvan a saját véleménye, kár ebbe ilyen szinten belekötni, mint ahogy te teszed.. -.-
# 2
Szerintem nem érdemes egy átlagos munkahelyet a parlamenthez hasonítani.
A parlamentben a nép szolgái ülnek. Nekik kötelességük lenne mindenről tájékoztatni a népüket, akiket szolgálnak. El kell tűrniük, hogy kérdeznek tőlük. És nem a nép összes tagja vonul be a parlamentben, csak azok az emberek, akik szeretnék tájékoztatni a népet.
Ha valakinek nem tetszik, hogy sokat kérdezgetnek tőle, akkor nem kell politikusnak menni. Ennyire egyszerű.
Pár éve még Viktátor bontotta a Gyurcsótányék által emelt kordont a parlamentnél, ma már Viktátor emberei raknak ki riportereket a parlamentből. És nyilván egy olyan médiumot, ami nem tövig nyal be a kormánynak. Milyen érdekes.
"Trollok kíméljenek. "
Látom akkor nálad is csak addig van szólás/sajtószabadság amíg te beszélsz.
Én rühellem RTL-éket azóta, amióta halálos baleset részeseként össze voltam szakadva, ezek meg zaklattak hetekig hogy berángassanak valami balázs-só szerübe, és még nekem kellett volna rosszul érzni magam hogy nem állok kötélnek, mert ök már mindent elökészítettek. (nem beszélve azzól hogy valami hazugsággal akartak bepalizni hogy valami régi barátom kereste meg öket)
Ilyen férgeknek nincs helye a politikában, Sem Orbán Sem Bajnai meg senki mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!