Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy kijutott a magyar...

Most hogy kijutott a magyar fociválogatott az EB-) re még több stadion fog épülni?

Figyelt kérdés
2015. nov. 19. 18:50
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
51%

"lassan 2 éve más témát nem tudnak felhozni, csak a stadion, meg a mutyi.

valamit újítani kéne, mert ez már nagyon nagyon lerágott kutyacsont. "

A jobbosok meg még mindig az "elmúltnyócévet" rángatják elő időről időre, ha valami baj van...pedig ha valami, akkor az tényleg uncsi. Nem ízlik a banán?

A kérdéshez:

Érdekes, amikor a hollandoktól kikaptunk 8-1-re, nagyon csendben volt minden jobbos! Pedig már akkor is álltak a stadionok!!

2015. nov. 19. 20:01
 12/31 anonim ***** válasza:
24%

Egyébként ha valaki azt mondja, hogy ez az eredmény nem köszönhető a stadionok építésének az nagyot téved.

A balliberális banda már nem tud mit kitalálni.

2015. nov. 19. 20:10
 13/31 anonim ***** válasza:
48%

"Egyébként ha valaki azt mondja, hogy ez az eredmény nem köszönhető a stadionok építésének az nagyot téved."

Ebben a felfogásban akkor én nagyot tévedek! Azt árulja már el végre valaki jobbos, hogy milyen összefüggést lát a stadionok száma, meg az EB-re való kijutás között!

Mert pl a vízilabda csapat 3-szor lett olimpiai bajnok, de én nem emlékszek, hogy Medgyessyék, meg Gyurcsányék olyan sok uszodát építettek volna.

2015. nov. 19. 20:14
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
Hát,én pedig azt tapasztalom,hogy a "stadionmániával", nem csak a "ballibsiknek",de sok "illibsinek" is tele a hócipője.Pedig én szeretem a futballt,még ez a szar magyar foci is érdekel,de a stadionokra költött pénz nagy részét,feleslege pénzkidobásnak tartom.Egy stadionra lett volna szabad költeni:a "Puskásra".Mert azért a válogatott még mindig tízezreket "mozgat meg".De csak az.Kétlem, hogy a magyar bajnokik látogatottsága,hosszú távon jelentősen emelkedne.Szóval,bár örülök a kijutásnak, szerintem a magyar futballon állapotán ez szinte semmit nem változtat.Ha meg azt vesszük,hogy Izland(!) és Albánia(!) "csont nélkül" kijutott("kicsit" nehezebb csoportokból),akkor azért van ok a szerénységre.
2015. nov. 19. 20:26
 15/31 anonim ***** válasza:
29%

Reméljük, hogy igen.

Még felépítünk 6-8 nagyobb stadiont és még a VB-re is kijutunk.

2015. nov. 19. 20:27
 16/31 anonim ***** válasza:
77%

Nem a stadionok miatt jutottunk ki a VB-re, hanem a fociba invesztált pénz/energia miatt. Kerítettünk olyan edzőket mint Dárdai és Storck (vagy a Fradi edzője Doll, ahonnan sok válogatott játékos van). Illetve felcsúti nevelés Kleinheisler László, aki a győztes gólt lőtte Osloban.

Ezt objektívan mondtam, szerintem sem a foci a prioritás.

2015. nov. 19. 20:36
 17/31 anonim ***** válasza:
93%

"... még több stadion fog épülni?"

Valószínûleg.

Igenis van összefüggés a stadionok és az eredmény között:

az aranycsapat tagjai, de még Alberték is nem "akadémián", hanem a grundon fociztak, rongylabdával és nem nyeretlenek voltak éveken átl hanem veretlenek.

És nem pótselejtezõkön jutottak, ahova jutottak, hanem elsõ helyen. És nem Norvégiát verték nagynehezen, hanem Braziliát, Uruguayt biztonsággal ( 4:2 -re ), Alberték is Braziliát 3:1 -re.

Szóval van jelentõsége a stadionoknak.

2015. nov. 19. 20:52
 18/31 anonim ***** válasza:
2015. nov. 19. 20:54
 19/31 anonim válasza:
76%

én inkább azt mondanám h az új edzőnek van érdeme....

a stadion van szuper és kellett is de hogy mi köze ennek ahhoz h tovább jutott a válogatott azt mondanám nem sok.

A stadion egyrészt azért lett építve és elvileg lesz több is h komolyan vegyenek minket rendezés céljából és ez egy reális ötlet...a probléma ott van hogy a magyar nézettség nagyobb számban kézilabda,jégkorong,kosárlabda, vizi labda mérközéseket néznek. Szval fejlesztés ügyben elöbb ezeket kellet volna kiépíteni rövid távon jobban megérte volna ,de amit a drága Gyurcsány úr és patkányai nem fognak fel h a stadion építés amit most csinált Orbán és csinálni fog valószuínűleg ez hosszú távra tervezés ami idövel megtérül és jó befektetés lesz.

2015. nov. 19. 21:19
 20/31 anonim ***** válasza:
9%
A teljes első osztály meccseit színvonalas stadionokban fogják majd játszani. A magyar bajnokság fel fog értékelődni. A 2016-os EB után kijutunk a VB-re is, egyre jobb eredményeket érünk el. Professzionális szintre fejlesztik az utánpótlásnevelést, a játékosok felkészítését. Végül újra, 1938 és 1954 után harmadjára is VB döntős lesz a magyar focicsapat, és most már azt meg is fogjuk nyerni, amit az egész magyar társadalom már nagyon régóta vár, amiről már nagyon régóta álmodik.
2015. nov. 19. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!