Már legalább 5x felrakták ide... Igaza van amúgy Bayernak. Nem lehet csak úgy büntetlenül lezsidózni mindenkit... Kicsit erőszakosabb ember még le is ütne ezért.
felelősséggel kellene beszélgetni, habár ez a jobbikosoknak ez nem megy. Pörzse is egyszer kijelenti, hogy a fidesz a legnagyobb ellenség, nem az mszp, utána meg fidesz-jobbik koalícióról vizionál... Hol van itt a logika???
13:07
Nem politikus. Inkább újságíró...
Egy faszpó!
De már játszott a kérdés!
13:11
Azért kiváncsi lennék, hogy a kivágott részekben mi volt... Mert itt csak a kirohanásait rakták bele...
Pl nálunk, amikor itt volt, itt is mondott cifrákat a jobbikra, főleg azért mert őt zsidózták, de a beszéde elején a jó ötleteiket is kiemelte.
Ez a vágott, manipulált felvétel csak a kritizálását tartalmazza...
Ez a vágott, manipulált felvétel csak a kritizálását tartalmazza...
A kritizálás, a valós tényekkel szemben megfogalmazott aggályok, lehetséges problémák felsorolása!
Ez nem kritizálás, mert nem a valós tényekből indul ki.
Olyanokat állít amit soha nem mondott a Jobbik.
Az az, provokatív hazugság.
Azért nem mer már az Echo Tv adásban hazudozni, és azért hív be bérhazudozókat, mert az ORTT már rászólt.
Szerintem meg nincs igaza Bayernek Ő is csak hazudgál össze-vissza !
Én még nem találkoztam itt ezzel a kérdéssel, ahogy írta az első válaszoló, hogy már vagy ötször tették fel a kérdést, légy szíves mutasd már meg, hogy melyik az !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!